Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 23 Şubat 2022 - 15:43 Yorum: 0

Film tadında gerilim dolu oyun izleyicilerin nefeslerini kesecek

'Hiç Kimse" isimli tiyatro oyunu, dünyada ilk kez seyirciyle buluşacak. Erzurum Devlet Tiyatroları'nda sahnelenecek gerilim dolu oyun, izleyicilerin nefeslerini...

Film tadında gerilim dolu oyun izleyicilerin nefeslerini kesecek

'Hiç Kimse" isimli tiyatro oyunu, dünyada ilk kez seyirciyle buluşacak. Erzurum Devlet Tiyatroları'nda sahnelenecek gerilim dolu oyun, izleyicilerin nefeslerini kesecek.

Kosta Kortidis'in yazdığı, Nesimi Kaygusuz'un yönettiği "Hiç Kimse" isimli tiyatro oyunu, ilk gösterimini Erzurum'da yapıyor. İlk kez sahnelenen gerilim dolu oyunda izleyiciler, dikkatlerini 90 dakika boyunca sahneden ayırmayacak. "Kimsin sen?" sorusunu kendisine sormayı unutmuş Adam Ones karakterinin hayatıyla yüzleşmesini ve buna cesaret etmesinin anlatıldığı oyunda Erzurum Devlet Tiyatroları Müdürü Sezai Yılmaz ise Adam karakterine hayat verecek.

Oyunu dünyada ilk kez Erzurum'da sahneleyeceklerini ifade eden Yönetmen Nesimi Kaygusuz, "Bu oyunumuz yepyeni bir ekiple sahneleniyor. Bu oyun burada dünya prömiyeri yapacak. Bütün seyircilerimize keyifli dakikalar diliyoruz. Erzurum insanı sıcakkanlı ve tiyatroya ilgili oldukları için oyuna ilgi göstereceklerdir" dedi.

Oyunda Adam Ones karakterine hayat verecek olan Erzurum Devlet Tiyatroları Müdürü Sezai Yılmaz ise izleyicilerin nefeslerinin kesileceğini kaydederek, "Yeni oyunumuzu seyirciyle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. 14 Ocak'ta başladığımız yolculuk yarın izleyicilerle buluşacak. Oyunumuz uzun zamandır oynamadığımız bir tarzda. Psikolojik gerilimle seyircimizi biraz gereceğiz. Oyunda Adam karakterini oynuyorum. Bu oyunda yeni sanatçı kadromuzdan 10 kişi bizimle olacak. Dün gerçekleştirdiğimiz seyircili provada tepkiler muhteşemdi. Seyirciyi istediğimiz atmosfere soktuk. Seyirci dışarı çıkınca oyunun etkisinden uzun zaman kurtulamayacak. Haftalar sonra bu oyunu hatırlayacak. Seyirci bazı anlarda nefesimiz kesildi dedi. Bazı yerlerde nefesimizi tuttuğumuz anlar var" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber