Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Mart 2024 - 20:38 Yorum: 0

Final Okulları ilkokul öğrencileri ağırladıkları misafirlerine etkinlik düzenledi

Diyarbakır’da Final Okulları İlkokulu öğrencileri, büyükanne ve büyükbabalarını iftarda ağırlayarak, daha sonra Hacivat-Karagöz ve farklı oyun gösterilerinde bulundu.Final Okulları İlkokul Müdürü Özge Cengiz, yaşlı sağlığı konularında...

Final Okulları ilkokul öğrencileri ağırladıkları misafirlerine etkinlik düzenledi

Diyarbakır’da Final Okulları İlkokulu öğrencileri, büyükanne ve büyükbabalarını iftarda ağırlayarak, daha sonra Hacivat-Karagöz ve farklı oyun gösterilerinde bulundu.
Final Okulları İlkokul Müdürü Özge Cengiz, yaşlı sağlığı konularında farkındalık oluşturmak Yaşlılara Saygı Haftası olduğunu belirtti. Yaşlı nüfusun toplumda daha fazla fark edilmesi ve onlara saygı gösterilmesi için farkındalık oluşturmak için kutlanan bu haftada öğrencilerin hafızalarından silinmeyecek özel bir anı yaşatmak istediklerini söyledi.
Değerler eğitimi çerçevesinde öğrencilere saygı, sevgi, merhamet ve misafirperverlik gibi birçok değeri aşılamakta, onları yetiştirirken vicdan sahibi ve önce bir birey olarak kendisine sonra ise topluma faydalı bireyler yetiştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.
Cengiz, şöyle konuştu:
“Bu etkinlikte tüm bu değerleri pekiştirebilmeleri için öğrencilere fırsat oldu. Öğrencilerimiz büyükanne ve büyükbabalarını iftarda kendi okullarına davet etti. Misafirleri için Hacivat ve Karagöz oyunu ile birbirinden eğlenceli oyunlar oynatarak geceyi tamamladık.”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber