Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Haziran 2023 - 15:48 Yorum: 0

Bulanık’ta bayramlaşma programı düzenlendi

Muş’un Bulanık ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla program düzenlendi.Bulanık 15 Temmuz Parkı’nda gerçekleştirilen programa, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Tekin Kıpçak, kurum amirleri, S...

Bulanık’ta bayramlaşma programı düzenlendi

Muş’un Bulanık ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla program düzenlendi.
Bulanık 15 Temmuz Parkı’nda gerçekleştirilen programa, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Tekin Kıpçak, kurum amirleri, STK temsilcileri, şehit ve gazi aileleri ile vatandaşlar katıldı.
Törene katılanlarla bayramlaşan Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, “Sevinç, paylaşma, kaynaşma ve yardımlaşma günü olan bir Kurban Bayramı’nı daha milletçe idrak etmekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’nın ülkemize ve milletimize kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, vatandaşlarımızın bayramını en samimi duygularımla kutlarım” dedi.
Bayramlaşma töreninin ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Kaymakam Ocak, daha sonra Bulanık Devlet Hastanesini ziyaret ederek hasta ve hasta yakınlarının bayramlarını kutladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber