Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 25 Şubat 2022 - 15:28 Yorum: 0

Fırtınanın kökünden söktüğü ağaçlar mezarlara zarar verdi

Hatay'ın Erzin ilçesinde fırtınanın devirdiği ağaçlar mezarlara zarar verdi.

Fırtınanın kökünden söktüğü ağaçlar mezarlara zarar verdi

Hatay'ın Erzin ilçesinde fırtınanın devirdiği ağaçlar mezarlara zarar verdi.

Erzin'de dün etkili olan saatteki hızı 60-70 kilometreyi bulan fırtına ağaçları kökünden söktü, bazı mezarlara hasar verdi. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bahçesindeki çam ağaçları da mezarların üzerine devrildi.

Ailesinin mezarını ziyarete gelen İlkler Akıl, "Böyle bir afet yakın zamanlarda görülmedi. Ben Dörtyol'da oturuyorum. Buraya anne ve babamın mezarını ziyarete geldim. Çam ağaçlarının devrilmesiyle ailemin mezarları altında kalmış, mezar taşları kırılmış. Hepimize geçmiş olsun. Görevlilerin bir an önce bu olumsuzlukları ortadan kaldırması gerekir" dedi.

Karamustafalı Mezarlığında yaklaşık 100'e yakın mezarın hasar gördüğü ve devrilen ağaçlar kaldırıldıktan sonra net sayının belli olacağı belirtildi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesi ekipleri devrilen ağaçları motorlu testereyle kesiyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber