Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Kasım 2022 - 21:33 Yorum: 0

Fransa’da öğrenci ve velilerden protesto

Fransa'nın başkenti Paris'te okullarının bakımsız olduğu gerekçesiyle başka okullara gönderilen lise öğrencileri ve veliler Rebuplique Meydanı'nda protesto...

Fransa’da öğrenci ve velilerden protesto

Fransa'nın başkenti Paris'te okullarının bakımsız olduğu gerekçesiyle başka okullara gönderilen lise öğrencileri ve veliler Rebuplique Meydanı'nda protesto gösterisi düzenledi.

Fransa'nın başkenti Paris'te 7 meslek lisesinin kapatılarak öğrencilerin başka okullara yerleştirilmesi kararının ardından 780 öğrenci ve velileri Rebuplique Meydanı'nda protesto gösterisi düzenledi. Sarı yeleklilerin de destek verdiği gösteride öğrenciler başka okullardan da kendilerine destek verilmesi çağrısı yaptı. Polis, çıkabilecek olaylara karşı sıkı güvenlik önlemleri aldı.

Yetkililer meslek liselerinin kapatılma nedeni olarak, okulların bakımsız olduğunu ve gerekli çalışmaların yapılması için kapatılma kararı alındığını söylerken, öğrenci ve veliler ise kararın Paris'teki meslek liselerinin kapatılıp öğrencilerin banliyölerdeki liselere gönderilmesi için alındığını ileri sürüyor. Banliyölerdeki liselerin başarısız eğitim vereceği konusunda endişe duyduklarını dile getiren veliler meslek liselerinin kapatılmaması için sendikalardan da destek istiyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber