Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Haziran 2023 - 13:09 Yorum: 0

Otomobil çekiciye arkadan çarptı: 4 yaralı

Katar’dan Türkiye’ye gelen aile, kiraladıkları otomobil ile TEM Otoyolu Düzce geçişinde çekiciye arkaya çarptı. Yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı.Kaza, TEM Otoyolu Kaynaşlı geçişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul’d...

Otomobil çekiciye arkadan çarptı: 4 yaralı

Katar’dan Türkiye’ye gelen aile, kiraladıkları otomobil ile TEM Otoyolu Düzce geçişinde çekiciye arkaya çarptı. Yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı.
Kaza, TEM Otoyolu Kaynaşlı geçişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan Ankara istikametine seyir halinde olan yabancı uyruklu Abdülaziz Ali K.M.A.H. idaresindeki 34 GDL 812 plakalı Hyundai marka otomobil, aynı istikamette seyir halinde olan Hayrettin Ç. hakimiyetindeki 14 AAU 184 plakalı çekiciye arkadan çarptı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü Ali K.M.A.H., Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince bulunduğu yerden çıkarılarak, sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralanan sürücü ve yolcular Al Nasser K.A.A.H, Abdülaziz Ali K.M.A.H ile Moozq Ali K.M.A.H, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Yabancı uyruklu vatandaşların Katar’dan Türkiye’ye geldiği, İstanbul Havalimanı’ndan kiraladıkları otomobil ile Bolu Abant Milli Parkı’na gezmeye gittikleri öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber