Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 07 Aralık 2022 - 15:43 Yorum: 0

FT Antalyaspor, Fair Play/Adil Oyun Taraftar Ödülünün sahibi oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu, Fair Play/Adil Oyun ekim ayı ödüllerinin sahiplerini belirledi.

FT Antalyaspor, Fair Play/Adil Oyun Taraftar Ödülünün sahibi oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu, Fair Play/Adil Oyun ekim ayı ödüllerinin sahiplerini belirledi. FT Antalyaspor Fair Play/Adil Oyun Taraftar Ödülünün sahibi oldu.

TFF tarafından Fair Play'i teşvik etmek ve ödüllendirmek amacıyla başlatılan ve sezon boyu sürecek ödüllerin ikincisini belirlemek için toplanan Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu; takım, futbolcu, teknik direktör, başkan/yönetici ve taraftar olmak üzere 5 kategoride seçimlerini yaptı. Futbol sahalarındaki güzellikleri ödüllendirmeyi hedefleyen uygulama çerçevesinde temel kriterler çerçevesinde değerlendirmeler yapılarak kazananlar belli oldu.

Ekim ayı Fair Play/Adil Oyun Ödülleri'ni kazananlar şu şekilde:

"Fair Play/Adil Oyun Takım Ödülü: Trabzonspor

Fair Play/Adil Oyun Teknik Direktör Ödülü: Rıza Çalımbay (Sivasspor)

Fair Play/Adil Oyun Futbolcu Ödülü: Onur Bulut (Kayserispor)

Fair Play/Adil Oyun Başkan/Yönetici Ödülü: Faruk Koca (MKE Ankaragücü)

Fair Play/Adil Oyun Taraftar Ödülü: FT Antalyaspor

Fair Play/Adil Oyun Taraftar Ödülü: FT Antalyaspor

Antalyaspor taraftarı ödül gerekçesi, "Sportif sonuçlardan bağımsız olarak teknik direktörleri ve futbolcularına verdikleri koşulsuz desteğin yanı sıra; Tribündeki yerleşim, oturma düzeni, merdiven boşluklarının boş bırakılması gibi kurallara riayet etmeleri, maç önü tasarımlar ve görsellerle tribünlere ayrı bir renk katmaları, bir taşkınlık yapmamaları, genel olarak çizdikleri olumlu profil, kötü tezahürattan kaçınmaları, tribünlerde belirli bir doluluk oranı yakalanması gerekçeleriyle "Taraftar Ödülü" kazanmıştır" olarak açıklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber