Eğitim içerikleri ile her ay farklı konuları ele alan Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), Aralık ayı eğitim takvimini kamuoyuna duyurdu.
Eğitim içerikleri ile her ay farklı konuları ele alan Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), Aralık ayı eğitim takvimini kamuoyuna duyurdu.
Dijital ortamda sürdürülen eğitimler hakkında bilgi veren GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci "2020 Nisan ayında başlayan eğitim serüvenlerimiz 2022 Aralık ayına kadar gayet başarılı bir şekilde devam etti. Amacımız üyelerimize büyük katkılar sunmak, bu sebeple de eğitim veren uzmanlarımızı büyük bir titizlikle seçiyoruz. Bugüne kadar verdiğimiz yüzlerce eğitim ile binlerce kişiye faydamızın dokunduğu bilmek ve olumlu geri bildirimler almak bizleri daha da motive ediyor. Eğitimi hayatının merkezine koyan bir birey olarak temsil ettiğim kurumun da eğitimdeki başarıyla da anılmasından dolayı son derece mutluyum. Dijital platformlardaki analizlerimizi incelediğimizde başta ABD'de de olmak üzere birçok ülkede yaşayan Türk takipçilerimizin de bizleri takip ettiğini görmekteyiz. Bu sebeple eğitim birimindeki arkadaşlarımızın emeklerinden ve başarılarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.
Kasım ayında gerçekleştirdikleri eğitimlere değinen Kileci "Kasım ayında Birliklerimizce 13 başlıkta düzenlenen webinarlarımıza toplam 6.450 kişi katıldı. Kasım ayında yeniden yapılan Uygulamalı Karbon Ayak İzi eğitimimizle yeniden yüz yüze eğitimlerimizi verme fırsatı bulduk. Aralık ayında da devam edecek olan Karbon Ayak İzi Hesaplama eğitimlerimiz ile firma temsilcilerimizle diğer illerimizde de bir araya geleceğiz. Sunulan eğitimlerimizle gün geçtikçe büyüyen eğitim ailemizle her ay yeniden, yeni eğitimlerle bir araya gelmenin mutluluğunu paylaşıyoruz" diye konuştu.
Açıklamasında Aralık ayında takvime eklenen eğitimlere değinen Başkan Kileci "Aralık ayındaki eğitimler kronolojik sırasıyla: Avrupa Yeşil Mutabakatı ve Karbon Ayak İzinde Güncel Gelişmeler, Beden Dili ve Beden Dilinin Sırları, Rusya Ukrayna Savaşı Sonrası Dış Ticaret Düzenlemeleri, Satışta Stres Yönetimi, Çağdaş Bütçeleme Teknikleri, Çalışana Performans Koçluğu Nasıl Yapılır?, Gerçek Örneklerle Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, Uluslararası Pazarlamanın Projelendirilmesi, Pazar ve Fiyat Stratejisi, Excel'de Veri Görselleştirme, Sınır Ötesi B2B Online Pazarlama Yöntemleri ve Alibaba ile E-İhracat Fırsatları, Gümrüklerde Ticaretin Kolaylaştırılması(YYS ve OKSB) ve Yerinde Gümrükleme ve Dijital İK Stratejisi ve Trendleri eğitimleri ile seneyi kapatmayı planlıyoruz. Eğitimlerimizin her birinin ilgili kişilere faydalı olmasını temenni ediyor, eğitimlerimizi kaçırmamak için sosyal medya hesaplarımızı takipte kalmalarını öneriyorum." şeklinde açıklamalarda bulundu.
Eğitimlerimize ilişkin daha detaylı bilgi almak isteyenler https://www.gaib.org.tr/tr/haberler/gaib-aralik-2022-online-egitim-programlari-372.html üzerinden eğitim takvimine ulaşabilir, Aralık ayı içerisinde düzenlenecek tüm eğitimlere aynı anda https://www.gaib.org.tr/tr/f/602.html linki üzerinden kaydolabilirler. Dijital ortamda gerçekleştirilecek eğitimlerin toplantı davet linki, ilgili eğitimin başlayacağı gün e-posta ve SMS ile katılımcılara gönderilecektir. Ayrıca derslere canlı olarak giremeyenler Youtube kanalımızdan eğitimlerimizin tekrarını izleyebilirler.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Bakan Kurum, Paris'te AFD Başkanı ve CEO'su Christophe Lecourtier ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Türkiye ölçeğinde yaklaşık 600 milyon avroluk yeni bir finansman paketi üzerinde çalışıldığını belirtti. Kurum "Yeni bir finansm
Bakan Kurum'un açıklamasına göre, TOKİ'ye olan borcunun tamamını peşin kapatmak isteyen hak sahiplerine yüzde 25 indirim uygulanacak. Borcunun tamamını kapatmak istemeyen hak sahipleri ise borç bakiyesinin en az yüzde 25'ini ödemeleri şartıyla yüzde 25 in
Dün 106,02 dolara kadar yükselen Brent petrolün vadeli varili, günü 104,82 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı, bugün saat 09.25 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 1,7 azalarak 102,99 dolara geriledi. Aynı saatlerde Batı Teksas tür
Akaryakıt fiyatlarında Brent petroldeki hareketlilik kaynaklı değişiklik bekleniyor. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre, motorinin litre fiyatında yarından itibaren 4,09 liralık indirim yapılması bekleniyor. Motorinin litre fiyatı, son zamların
Döviz piyasasında 18 Eylül Cuma günü sabah saatlerinde yatay ve sınırlı hareketlilik öne çıkıyor. Dolar/TL 48,69-48,71 lira, euro/TL ise 55,85 lira seviyelerinde işlem görüyor. Piyasalarda ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz kararının ardından doların kürese
Batman'da İLKHA muhabirine konuşan peynir satıcıları ve vatandaşlar, peynir fiyatlarındaki değişim ile vatandaşların alım gücüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Peynir satıcısı Recep Yanaç, sezon başında 220-270 lira arasında satılan inek peynirinin ş
Batman'da pamuk üreticileri, artan üretim maliyetleri ve yetersiz desteklemeler nedeniyle gelecek sezon pamuk ekiminin sürdürülebilirliğine ilişkin endişelerini dile getirdi. Üreticiler, pamuk üretiminde mazot, gübre, ilaç, sulama, işçilik ve biçerdöver
Brent petrolün varil fiyatı, dün 108,59 dolara kadar yükselmesinin ardından günü 105,83 dolardan tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı, bugün saat 09.25 itibarıyla kapanışa kıyasla yüzde 1,3 gerileyerek 104,44 dolara indi. Aynı saatlerde Batı Teksas türü
Doğanyol’da İntihar Girişimi: Genç Hayatını Kaybetti
İran Dışişleri Bakanı Arakçi, Witkoff ve Kushner ile bir araya geldi
03Macron: Gazze'deki manzara hepimiz için utanç verici
04Rize'de 8 eğitim kurumunda eğitime bir gün ara verildi
05Edirne'de aranan 2 hükümlü yakalandı
06Antalya'da 2 milyon 430 bin liralık ziynet eşyası çalan 4 şüpheli yakalandı
07Yarış yapan 2 motosiklet sürücüsüne 626 bin lira ceza
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Galatasaray A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Arca Çorum Fk
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Erzurumspor Fk
Tümosan Konyaspor
Samsunspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Eyüpspor