Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 09 Mayıs 2024 - 10:21 Yorum: 0

Galata’da “pes” dedirten nişan kutlaması: Hastane yolunu kesip “Erik Dalı” oynadılar

Beyoğlu Galata Kulesi Meydanı’nda nişan eğlencesi yapan bir grup, hastaneye giden yolun trafiğini araçlarla durdurarak; “Erik Dalı” şarkısıyla dakikalarca oynadı. Dakikalarca trafiğin akışını durduran grup, ardından araçlarına binip ayrıldı...

Galata’da “pes” dedirten nişan kutlaması: Hastane yolunu kesip “Erik Dalı” oynadılar

Beyoğlu Galata Kulesi Meydanı’nda nişan eğlencesi yapan bir grup, hastaneye giden yolun trafiğini araçlarla durdurarak; “Erik Dalı” şarkısıyla dakikalarca oynadı. Dakikalarca trafiğin akışını durduran grup, ardından araçlarına binip ayrıldı. Kimseyi umursamayan grup kameralara yansıdı.
Beyoğlu Galata Kulesi Meydanı’na gece yarısı araçlarla nişan eğlencesi için gelen bir grup, hastaneye giden tek yolu trafiğe kapattı. Araçlarından inen grup ardından meydanda “Erik Dalı” şarkısıyla dakikalarca eğlendi. Yüksek sesli müzikler eşliğinde sözde eğlenen grup, semt sakinlerine rahatsızlık verdiği yetmiyormuş gibi bir de bağırdı. Dakikalarca yolu trafiğe kapatan grup, eğlenceyi bırakarak araçlarına binip ayrıldı. Pes dedirten o anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber