UEFA Avrupa Ligi play-off turu ikinci maçında Galatasaray’ın sahasında Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar ile oynayacağı maçı İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Anthony Taylor yönetecek.
UEFA Avrupa Ligi play-off turu ikinci maçında Galatasaray, 20 Şubat Perşembe günü saat 20.45’te Hollanda Ligi ekiplerinden AZ Alkmaar ile sahasında karşılaşacak. Bu zorlu mücadelede İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Anthony Taylor düdük çalacak. Taylor’ın yardımcılıklarını Gary Beswick ve Ian Hussin yapacak. Müsabakanın 4. hakemi de Sam Barrott olacak.
Maçta VAR koltuğunda Darren England oturacak. AVAR’da ise Stuart Attwell yer alacak.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.