Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 31 Mart 2023 - 10:28 Yorum: 0

Galatasaray ile Adana Demirspor 38. randevuda

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında evinde oynayacağı Adana Demirspor ile 38. kez karşılaşacak.

Galatasaray ile Adana Demirspor 38. randevuda

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında evinde oynayacağı Adana Demirspor ile 38. kez karşılaşacak.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, yarın saat 20.30'da Nef Stadyumu'nda Adana Demirspor ile karşılaşacak. Ligde sarı-kırmızılılar 19 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet sonucunda aldığı 60 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Adana ekibi ise 12 galibiyet, 9 beraberlik ve 4 mağlubiyetle topladığı 45 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

Milli araya Konyaspor mağlubiyetiyle giren Galatasaray, 14 maçlık galibiyet serisini de kaybetmişti. Sarı-kırmızılılar, Adana Demirspor mücadelesiyle tekrar seri başlatmak istiyor.

38. randevu

Süper Lig'de Adana Demirspor ile Galatasaray, bugüne kadar 37 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 19 galibiyet alırken, Adana temsilcisi de 9 kez rakibini mağlup etti. 9 maçta ise kazanan çıkmadı. Galatasaray'ın attığı 59 gole, Adana Demirspor 31 golle karşılık verdi.

Ligin ilk yarısında Adana'da oynanan müsabaka 0-0 berabere sona erdi. İki takım son olarak lige verilen arada hazırlık maçında karşılaştı ve mücadele 2-2 bitti.

İç saha karnesi

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon evinde 12 karşılaşmaya çıktı. Sarı-kırmızılılar bu müsabakalarda 10 galibiyet alırken, 1 kez kaybetti. 1 maç da berabere sona erdi. Aslan, topladığı 31 puanla bu alanda da zirvede yer alıyor. Cimbom, sahasında son olarak Kasımpaşa ile oynadığı mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.

Galatasaray ligde Nef Stadyumu'nda 11 maçtır da kaybetmiyor. Sarı-kırmızılılar, evinde sadece 2. haftada Giresunspor'a 1-0'lık skorla kaybetti.

Berkan Kutlu cezalı

Galatasaray'da Adana Demirspor maçı öncesinde 1 futbolcu cezalı durumda bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda, Konyaspor ile oynanan maçta sarı kart gören Berkan Kutlu, Adana Demirspor maçında görev alamayacak.

3 futbolcu sarı kart sınırında

Galatasaray'da Mauro Icardi, Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, Adana Demirspor karşısında sarı kart görmeleri durumunda 28. haftada İstanbul'da oynanacak Kayserispor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

Sakatlığını atlatan Belçikalı futbolcu Dries Mertens hafta içinde takımla çalışmalara başlamıştı. Deneyimli futbolcu, Adana Demirspor maçında kadroda olacak. 35 yaşındaki futbolcu, son olarak 5 Şubat'ta oynanan Trabzonspor karşılaşmasında forma giydi.

Ayrıca Konyaspor mücadelesiyle sarı kart cezasını tamamlayan Nelsson da yarınki müsabakada sahadaki yerini alabilecek.

Ali Şansalan düdük çalacak

Galatasaray - Adana Demirspor karşılaşmasını hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ile Serkan Ok yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yiğit Arslan olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber