Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:04 Komşunun köpeğini tüfekle öldürme iddiasına gözaltı15:04 Bir babanın çocuğuna yaptığı akıl almaz görüntüler15:03 Polisliği bırakıp dünya turuna çıktı, Malezya’da kaçırıldı 13 saat dehşeti...15:00 Gazete Talas yine dopdolu14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul’da 30 yıl önce başlattığımız yerel yönetim...14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depreme hazırlık için kullanılması gereken kaynakla...14:52 Tamer Karadağlı, Antalya’daki kültür merkezinin bakımsızlığından şikayet et...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’u yöneten Büyükşehir Belediye Başkanı acab...14:52 Halkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi’ndeki tekstil fabrikasında yangın...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, ’Tam ileri’ diyor, sen...14:49 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pazar günü sandıkları patlatacak mıyız?" dedi.14:49 Sultanbeyli’de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğ...14:47 Marmaris ve Fethiye körfezlerinde deniz temizliği başladı14:47 Şampiyonlara çiçekli karşılama14:47 3. kattan düşen 1,5 yaşındaki çocuk ağır yaralandı14:46 Karacabey Boğazı’nda deniz suyu kalitesi artacak14:46 Kaza sonrası LPG tankındaki kaçağa itfaiye müdahale etti14:45 80’lik Saruri Dede, kundura tamiriyle zamana direniyor14:45 2023 yılında toplam kartlı ödeme tutarı 8,24 trilyon lira oldu14:45 Gaziantep’te 2 milyon TL’lik kaçak malzemeye el konuldu
Sami Er
Spor 13 Ağustos 2022 - 21:58 Yorum: 0

Galatasaray’da tek değişiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ligin ilk haftasında deplasmanda oynadıkları Antalyaspor maçının 11'ine göre Giresunspor karşısında tek değişiklik...

Galatasaray’da tek değişiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ligin ilk haftasında deplasmanda oynadıkları Antalyaspor maçının 11'ine göre Giresunspor karşısında tek değişiklik yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray, Nef Stadyumu'nda Giresunspor ile karşılaşıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ligin ilk haftasında deplasmanda oynadıkları Antalyaspor maçının 11'ine göre Giresun karşısında tek değişiklik yaptı. Buruk, Berkan Kutlu'nun yerine Fredrik Midtsjö'ye görev verdi.

Galatasaray'da Omar Elabdellaoui ile Leo Dubois de sakatlıklarından dolayı kadroda yer almıyor. Sarı-kırmızılılarda ayrıca Christian Luyindama, Ömer Bayram, Taylan Antalyalı, Cicaldau ve Oğulcan Çağlayan da hoca tercih olarak mücadelenin 21 kişilik kadrosunda bulunmuyor.

Mertens ile Torreira yedek başladı

Bu hafta takımla antrenmanlarda yer alan Galatasaray'ın yeni transferleri Dries Mertens ile Lucas Torreira, Giresunspor maçının 21 kişilik kadrosunda yer aldı. Mertens ile Torreira'nın mücadelenin ilerleyen dakikalarında sahada olması bekleniyor.

Fredrik Midtsjö ilk kez 11'de

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Az Alkmaar'dan transfer ettiği Norveçli futbolcu Fredrik Midtsjö, sarı-kırmızılı forma ile ilk kez 11'de başladı. 29 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz hafta Antalyaspor maçına yedeklerde başlamış, oyuna girdikten sonra takımın tek golünü atan Bafetimbi Gomis'e asist yapmıştı.

Galatasaray, Giresunspor maçına Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Patrick van Aanholt, Sergio Oliveira, Fredrik Midtsjö, Emre Akbaba, Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu ve Haris Seferovic 11'i ile başladı.

Yedeklerde ise Okan Kocuk, Lucas Torreira, Dries Mertens, Bafetimbi Gomis, Berkan Kutlu, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Hamza Akman, Kazımcan Karataş ve Metehan Baltacı bekledi.

Taraftarlardan yoğun ilgi

Galatasaray bu sezon Süper Lig'de ilk kez evinde mücadele ederken, taraftar müsabakaya yoğun ilgi gösterdi. Nef Stadyumu'un tamamını dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar karşılaşma öncesinde tezahüratlarla futbolcuları maça hazırladı. Tribünlere birçok pankartlar koyan taraftarlar, Norveçli futbolcu Fredrik Midtsjö için ayrı bir pankart yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber