Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Şubat 2018 - 22:08 Yorum: 0

Garry Rodrigues, hem atıyor hem attırıyor

Galatasaray'ın başarılı orta saha futbolcusu Garry Rodrgiues, Bursaspor maçında attığı gol ve yaptığı asistlerle, son 7 haftada 4 gol, 5 asist ile takımına...

Garry Rodrigues, hem atıyor hem attırıyor

Galatasaray'ın başarılı orta saha futbolcusu Garry Rodrgiues, Bursaspor maçında attığı gol ve yaptığı asistlerle, son 7 haftada 4 gol, 5 asist ile takımına katkıda bulunuyor.

Galatasaray'da Fransız futbolcu Bafetimbi Gomis, gol atmaya devam ederken, Garry Rodrigues de gol attırmaya devam ediyor. Rodrigues, sarı-kırmızılıların evinde Bursaspor ile oynadığı maçta Gomis'in golünde asist yaptı. 27 yaşındaki futbolcu, böylece ligde 8. asistini yapmış oldu. Başarılı futbolcu ayrıca ligde son 7 haftada 4 gol, 5 asist ile mücadele ederek, takımına katkıda bulunuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber