Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 06 Mayıs 2024 - 16:56 Yorum: 0

Gastronomi Ödülleri sahiplerini buluyor

Dünyaca ünlü Mutfağıyla Gastronomi anlamında Unesco fark oluşturan Şehirler Ağına girmeyi başaran İlk Türk Şehri olan Gaziantep’te düzenlenecek olan Gastronominin Yıldızları Ödül Töreninde Ödüller sahiplerini buluyor.Gaziantep yemek kü...

Gastronomi Ödülleri sahiplerini buluyor

Dünyaca ünlü Mutfağıyla Gastronomi anlamında Unesco fark oluşturan Şehirler Ağına girmeyi başaran İlk Türk Şehri olan Gaziantep’te düzenlenecek olan Gastronominin Yıldızları Ödül Töreninde Ödüller sahiplerini buluyor.
Gaziantep yemek kültürüne gerek akademik anlamda gerekse de yerel lezzetlerle emek vermiş, marka olmuş kişi, Kurum, ve İşletmelerin Ödül alacağı Gastronominin Yıldızları Ödül töreni 25 Mayıs tarihinde saat 19.00’da Şehitkamil Sanat Merkezinde düzenlenecek.
Sunuculuğunu Fatoş Tapan’ın üstleneceği Ödül Töreni’nde, Gaziantep’in usta Tiyatro oyuncusu Orhan Uslu Gastronomi üzerine bir Tiyatro Gösterimi yapacak. Ödül Törenine Ulusal anlamda Amerika’dan Dünya Pizza Şampiyonu Hakkı Akdeniz’de katılırken Törenin başında Gaziantepli ünlü Sanatçılar da sevilen Gaziantep türkülerini seslendirecek. Kent’te İlk kez düzenlenecek olan Gastronominin Yıldızları Ödül töreni şehirde de ayrı bir heyecan oluşturdu. Uluslararası Gastronomi Federasyonu, Lezzet Dünyası Dergisi ve F1 Medya Ajansı’nın birlikte organize ettiği Gastronominin Yıldızları Ödül töreni, İçeriği ve katılımcılarıyla Kentimizin Ulusal anlamda tanıtımına da önemli katkı sunarak Gastronomi sektöründe markalaşmış olan Gazi Şehrimizin bilinirliliğini de daha üst seviyelere taşımayı hedefliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber