Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 06 Mayıs 2024 - 16:40 Yorum: 0

GAÜN Spor Bilimleri Fakültesinden Sağlıklı Yaşam Parkuru etkinliği

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Spor Bilimleri Fakültesi Sağlıklı Yaşam Parkuru etkinliği düzenledi. Spor ve rekabetin bir araya geldiği etkinlik öğrencilere keyifli anlar yaşattı.GAÜN Sporium bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte öğren...

GAÜN Spor Bilimleri Fakültesinden Sağlıklı Yaşam Parkuru etkinliği

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Spor Bilimleri Fakültesi Sağlıklı Yaşam Parkuru etkinliği düzenledi. Spor ve rekabetin bir araya geldiği etkinlik öğrencilere keyifli anlar yaşattı.
GAÜN Sporium bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler parkur, koşu yolları, engeller ve çeşitli egzersiz istasyonları ile hem bedensel hem de zihinsel becerilerini test etme fırsatı buldu. Etkinlik boyunca öğrenciler arasında çeşitli yarışmalar düzenlendi. Limbo, koşu, engel atlama, sürünme engeli vb. etkinliklerde öğrenciler hünerlerini sergileme şansı buldu.
Sağlıklı yaşamın sadece spor yapmakla değil, aynı zamanda eğlenceli etkinliklere katılarak ve sosyal etkileşimlerde bulunarak da desteklenebileceğini vurgulayan GAÜN Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanı Prof. Dr. Uğur Abakay, “Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu koordinatörlüğünde, Ünilig kapsamında yapılan Sağlıklı Yaşam Parkuru üniversitedeki gençlerin stres atmaları için amaçlamış bir etkinlik, bu yıl da ilk defa yapılıyor. Etkinliği gelecek yıllarda daha da geliştirerek düzenlemeyi umut ediyoruz” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber