Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 19 Mart 2024 - 09:28 Yorum: 0

GAÜN’de 18 Mart Çanakkale Zaferi konferansı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü öğrencileri tarafından Çanakkale Zaferi’nin 109.Yılı münasebetiyle konferans düzenlendi.GAÜN Nizip Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte N...

GAÜN’de 18 Mart Çanakkale Zaferi konferansı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü öğrencileri tarafından Çanakkale Zaferi’nin 109.Yılı münasebetiyle konferans düzenlendi.
GAÜN Nizip Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte Nizip Sosyal Bilimler Lisesi Müdür Yardımcısı ve Tarih Öğretmeni Mehmet Karahan konuşmacı olarak yer aldı. Konferansta I. Dünya Savaşı’nı hazırlayan etmenler ve o dönemde Osmanlı Cihan Devleti içinde bulunduğu şart ve dinamikler anlatıldı. Çanakkale Zaferi’nin sadece Osmanlı Devleti ve Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşu açısından değil, tüm dünya tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğuna vurgu yapan Karahan, konferansa katılan gençlerin tarihi iyi öğrenmeleri ve yarınlarını planlarken geçmiş tecrübelerden ders almaları gerektiğini vurguladı.
Öğrenci ve personelin ilgiyle takip ettiği konferans, soru-cevap ve plaket takdimi ile sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber