Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 09 Şubat 2023 - 16:13 Yorum: 0

Gazi Caddesi’nde yıkım işlemleri başladı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 büyük depremde Elazığ genelinde bir bina yıkılırken 93 bina ise ağır hasar aldı.

Gazi Caddesi’nde yıkım işlemleri başladı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 büyük depremde Elazığ genelinde bir bina yıkılırken 93 bina ise ağır hasar aldı. Bu çerçevede şehrin en işlek caddesi olan Gazi Caddesi'nde yıkım işlemleri başladı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremde, 10 ilde binlerce bina yıkılırken yine binlerce kişi hayatını kaybetti ve yaralandı. İkinci depremde birlikte Elazığ'da merkeze bağlı Akpınar Mahallesi'nde bir bina çökmüş ve biri polis 2 kişinin cansız bedenine ulaşılmıştı. 2 büyük depremlerle birlikte şehir genelinde 93 bina ağır hasar aldı. Bu çerçevede çökme tehlikesine karşı binaların yıkılmasına karar verildi. Önceki gün bir bina yıkılırken ekipler bugün şehrin en işle caddesi olan Gazi Caddesi'ne girdi. Cadde üzerinde bulunan ve ağır hasar alan 8 katlı bir binanın yıkımına başlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber