Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Şubat 2022 - 15:43 Yorum: 0

Gaziantep’te çorba çeşmesi sayısını arttırıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin, 26 noktadan sürdürdüğü sabah çorba ikramı hizmeti sürüyor.

Gaziantep’te çorba çeşmesi sayısını arttırıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin, 26 noktadan sürdürdüğü sabah çorba ikramı hizmeti sürüyor. Büyükşehir yeni kuracağı 15 nokta ile günlük ikram kapasitesini 22 bin kişiye çıkaracak.

7 gün 24 saat aralıksız hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, her gün 06.00-09.00 saatlerinde hastaneler, üniversiteler ve işçi servislerinin yoğun olduğu bölgelerde çorba ikram çeşmelerinde sıcak çorba ve ekmek ikram ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Eğitim ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından sürdürülen hizmet, gelen talepler doğrultusunda arttırılarak 15 yeni çorba ikram çeşmesini daha hizmete eklenecek. Böylece sayı 41'e çıkarılacak. Günlük hizmet verilen vatandaş sayısı ise yaklaşık 22 bin olacak. Şu anda 26 noktada bulunan çorba ikram çeşmeleri, üniversite öğrencileri, hasta yakınları, erken saatlerde iş başı yapan çalışanlar başta olmak üzere tüm vatandaşlara hizmet veriyor. Konu hakkında açıklamada bulunan Kadın Aile Eğitim ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Abdullah Aksoy, günlük çorba ikramı hizmetinin aksatılmadan yürütüldüğünü belirterek, "Hijyenik ortamda ustalarımızın lezzetleri ellerinde pişiriliyor. 26 noktada hizmet veriyoruz 15 noktaya daha çorba çeşmesi koyacağız. Gaziantepli hemşerilerimize hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Gaziantep bilindiği üzere sanayi ve işçi şehri. Günün erken saatlerinde iş yerlerine giden işçilerimiz sabahları çorbalarını içip işe gidiyor. Öğrencilerimizde sabahları bu noktalardan çorbalarını alıyorlar. Hastanelerde de bu hizmeti yürütüyoruz. Kendi vatandaşımıza yaptığımız bu hizmeti doğru bir hizmet olarak görüyoruz. Bütün Gaziantepli hemşerilerimize afiyet olsun" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber