Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür Tanıtım ve Tasarım AŞ (GBB Kültür AŞ), Gaziantep Üniversitesi ve Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi iş birliğinde gerçekleştirilen Eğitimin Geleceği ile Geleceğin Eğitimi Gaziantep Liseler ve Ünive...
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür Tanıtım ve Tasarım AŞ (GBB Kültür AŞ), Gaziantep Üniversitesi ve Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi iş birliğinde gerçekleştirilen Eğitimin Geleceği ile Geleceğin Eğitimi Gaziantep Liseler ve Üniversiteler Arası Felsefe Sempozyumu bildirilerini e-kitap olarak yayımlayarak gençlerin eğitim üzerine düşüncelerini geniş kitlelerle buluşturdu.
Bu önemli akademik etkinlik, eğitimin bugününü ve geleceğini felsefi bir perspektifle değerlendirmek amacıyla lise ve üniversite öğrencilerini aynı çatı altında bir araya getirdi. Gençler, eğitime dair sorgulamalarını, eleştirilerini ve gelecek için önerilerini akademik bir disiplin içinde sundu. Bu anlamda lise öğrencilerinin felsefi bir sempozyumda bildiriler sunması, eğitimin geleceğine dair umut verici bir gelişme olarak değerlendirildi.
Sempozyum bildirilerini bir araya getiren çalışma, gençlerin eğitim hakkındaki düşüncelerini, eleştirel bakış açılarını ve çözüm önerilerini içeren kıymetli bir kaynak olarak hazırlandı. Aynı zamanda, gençlerin akademik çalışmalara katılımının desteklenmesi ve fikirlerinin geniş kitlelere ulaşmasının sağlanması açısından da büyük bir önem taşıyor.
Sempozyum bildirilerini içeren "Eğitimin Geleceği ile Geleceğin Eğitimi" e-kitabına okurlar, https://gbbkultur.com/portfolio/egitimin-gelecegi-gelecegin-egitimi-gaziantep-liseler-ve-universiteler-arasi-felsefe-sempozyumu-e-kitap/ adresinden ücretsiz olarak ulaşabilecek.
"Gençlerimizin düşüncelerine değer veriyoruz"
GBB Kültür AŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Halil İbrahim Yakar, "GBB Kültür AŞ olarak Gaziantep’te ilkleri hayata geçirmeye ve gençlerimizin önünü açan projeleri desteklemeye devam ediyoruz. Eğitimin yalnızca aktarılan bir bilgi bütünü değil, aynı zamanda eleştirel düşüncenin geliştirildiği bir alan olduğuna inanıyoruz. Bu sempozyum, lise ve üniversite düzeyindeki gençlerimizin eğitimin felsefi yönünü tartışmalarına imkân tanırken, onların düşüncelerini özgürce ifade edebilecekleri bir ortam sundu. Bildirilerin e-kitap olarak yayımlanması, gençlerimizin fikirlerine verdiğimiz önemin somut bir göstergesidir. Onların akademik üretimlerinin gelecekte eğitim politikalarına katkı sağlayacağına inanıyor ve bu çalışmaları desteklemeye devam edeceğimizi vurgulamak istiyorum" diye konuştu.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Türkiye’nin sanayi başkenti Kocaeli, 2025 yılını yoğun, hareketli ve zaman zaman sarsıcı bir gündemle geride bıraktı.Kocaeli için 2025 yılı; sanayi kazalarından uyuşturucu operasyonlarına, spor başarılarından sarsıcı cinayetlere kadar oldukça hareketli bi
Keyubu ile Tanışın
Somali’de TUA tarafından kurulacak olan Uzay Limanını hakkında bilgi veren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Somali’de kurulacak uzay limanı için gerekli fizibilite ve projelendirme çalışmaları tamamlandı ve ilk etap yapım faaliyetleri başla
AJet, olumsuz hava koşulları nedeniyle 31 Aralık tarihli 42 seferin karşılıklı iptal edildiğini duyurdu.AJet Basın Müşaviri Mehmet Yeşilkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yurdumuzun doğu ve iç kesimlerinde beklenen olumsuz hava koşulları ne
Nevşehir Valiliği, il genelinde etkili olması beklenen kuvvetli kar yağışı, buzlanma ve don riski nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.Nevşehir Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, meteorolojik değerlen
Tekirdağ genelinde yılbaşı öncesi güvenlik önlemleri artırıldı. İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube ekipleri, alınan tedbirler kapsamında Süleymanpaşa ilçesinde denetim gerçekleştirdi.Uygulama noktalarında sürücülere alkol kontrolü yapılırken, araçl
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Türkiye olarak filomuza 2 yeni derin sondaj gemisi dahil ettik. 2 gemimizden ilki Somali açıklarında görev yapacak."
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Mehmet Kural başkanlığında gerçekleştirildi.ALTSO Aralık ayı olağan meclis toplantısı ALTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.2026 yılı bütçesinin görüşüldüğü topla
Macron’dan yeni yıl konuşması: "Son saniyeye kadar görevimin başında olacağım"
Adıyaman’da dağda mahsur kalan iki çoban ve 800 küçükbaş hayvan kurtarıldı
0315 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde yılbaşı coşkusu havadan görüntülendi
04Gümüşhane’de kayakçılar kar yağışını fırsata çevirdi: Şehir merkezine kayarak indiler
05Ordu protokolü, görevi başındaki personelin yeni yılını kutladı
06Bakan Yerlikaya, Yalova’da şehit polis Yasin Koçyiğit’in ailesini ziyaret etti
07Bakan Göktaş, yeni doğan bebekler ve ailelerini ziyaret etti
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Samsunspor A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük