Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 04 Ağustos 2022 - 18:48 Yorum: 0

Gaziosmanpaşa’da makas atan sürücü kazaya neden oldu: 3 ağır yaralı

TEM Otoyolu Sultangazi Sapağı mevkiinde makas atan bir aracın neden olduğu kazada 3 kişi ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Gaziosmanpaşa’da makas atan sürücü kazaya neden oldu: 3 ağır yaralı

TEM Otoyolu Sultangazi Sapağı mevkiinde makas atan bir aracın neden olduğu kazada 3 kişi ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrasında yaşananlar cep telefonu kameraları ile görüntülendi.

Kaza, bugün öğle saatlerinde TEM otoyolu Sultangazi Sapağı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, makas atan bir sürücünün neden olduğu kazada 1 hafif ticari araç takla attı, toplamda 3 araç ise kazaya karıştı. Kaza sonrasında araçlarda bulunan 3 kişi ağır şekilde yaralanarak çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler kaza ile ilgili çalışma yaparken, kaza sonrasında yaşananlar cep telefonu kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber