Sahil Park
Yeşilyurt Belediyesi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Malatya Büyükşehir Belediyesi
Türkiye 22 Nisan 2025 - 16:35 Yorum: 0

Gaziosmanpaşalı Kadınlar Kişisel Gelişim Seminerinde buluştu

Gaziosmanpaşa’da düzenlenen "Güzel ve Etkili Konuşma" seminerinde kadınlarla bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, "Bir toplumda kadın varsa umut vardır, hayat vardır. Kadınlarımızın sesini daha güçlü duyurabilmek...

Gaziosmanpaşalı Kadınlar Kişisel Gelişim Seminerinde buluştu

Gaziosmanpaşa’da düzenlenen "Güzel ve Etkili Konuşma" seminerinde kadınlarla bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, "Bir toplumda kadın varsa umut vardır, hayat vardır. Kadınlarımızın sesini daha güçlü duyurabilmek için bütün imkanlarımızla yanlarındayız" dedi.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, kadınların kişisel gelişim yolculuklarına destek olmak ve iletişim becerilerini güçlendirmek amacıyla "Güzel ve Etkili Konuşma" semineri düzenledi. Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe ve eşi Gözde Bahçetepe’nin yanı sıra çok sayıda kadın katıldı. Kişisel Gelişim Eğitmeni Gülseren Bozkurt seminerde; doğru nefes alma teknikleri, diksiyon, beden dili, etkili iletişim konularında önemli ipuçlarını paylaştı. Bozkurt’un, katılımcılara şarkılar ve tekerlemeler eşliğinde diyafram egzersizleri yaptırması eğlenceli anlara sahne oldu.
Programda konuşan Başkan Bahçetepe, hayata geçirdikleri projelerle kadınların sosyal hayatına dokunmayı amaçladıklarını vurgulayarak, "Anne Taksi uygulaması ile gebe annelerimizi ve yeni doğum yapmış annelerimizi ücretsiz olarak hastanelere ulaştırıyoruz. Yeni doğan bebek paketimiz vardı ve bu hizmet devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde lohusa destek paketimizi de açıkladık. El sanatları satış ofislerimizde 1.500’den fazla kadınımızın emeğini sergileyebildiği ve ev ekonomisine katkıda bulunduğu alanları oluşturmaya devam ediyoruz. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesinde ilk kez diyetisyen hizmetini hayata geçirdik. Günde yaklaşık 150 kadınımıza ücretsiz diyetisyenlik hizmeti veriyoruz. Spor ve sanat kurslarımızdan, psikolojik danışmanlık hizmetlerimize, eğitim seminerlerimizden dönüşüm mutfağına kadar birçok alanda kadınlarımızın yanında yer almaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Gaziosmanpaşalı Kadınlar Kişisel Gelişim Seminerinde buluştu
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Şenay Korkmaz
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber