Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:00 Ali Koç: "Trabzon Emniyeti, maça polis tahsis etmiyorsa ve tahsis ettiği po...16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...16:45 Kazada yaralanan alkollü engelli sürücü sağlık personellerine zorluk çıkart...16:43 Tusk: “Avrupa savaş öncesi döneme girdi”16:40 Tepebaşı’nda bir ilki başaran süt çiftliğine ’Avrupa Birliği Onaylı Süt Çif...16:39 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "4 bin 100 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük...16:38 Pursaklar’da 7 bin 177 kadın Hanımevleri’nde sosyalleşme fırsatı buldu16:37 Otomobil yoldan çıktı, 1’i ağır 2 kişi yaralandı16:37 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizin son 21 yılı yatırımlar açısından Cumhuriy...16:36 Çöl Tozları Bandırma’yı kapladı16:36 Küçük çocuğuna tır kullandıran baba marifetmiş gibi o anları paylaştı16:35 Aydın’da termometreler 30 dereceyi gördü16:34 Kültür merkezi tartışması16:34 Madagaskar’ı vuran kasırgada can kaybı 18’e çıktı
Sami Er
Türkiye 28 Ocak 2023 - 16:38 Yorum: 0

Gazipaşa’da 22 yıllık başkan üst üste 8’inci kez yeniden başkan seçildi

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi 2021-2022 Yılları Birleştirilmiş Olağan Genel Kurul Toplantısı, kooperatife ait düğün ve Konferans...

Gazipaşa’da 22 yıllık başkan üst üste 8’inci kez yeniden başkan seçildi

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi 2021-2022 Yılları Birleştirilmiş Olağan Genel Kurul Toplantısı, kooperatife ait düğün ve Konferans Salonu'nda yapıldı. Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Bölge Birliği Temsilcilerinin belirlendiği genel kurulda, 22 yıldır kooperatif başkanlığı yapan ve üst üste 8'inci kez başkan seçilen Yörük Mustafa lakaplı Mustafa Şahin, hem rekor kırdı hem güven tazeledi.

Yeterli sağlanmasının ardından divan heyeti oluşturularak genel kurula geçildi. Genel kurulun divan başkanlığını, 6. Bölge Esnaf Kredi ve Kefalet Bölge Birlik Başkanı Ahmet Tural yaptı. İstiklal Marşı'nın okunup, saygı duruşuna durulmasının ardından açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda, önemli gündem maddeleri karara bağlandı. 2021-2022 yıllarına ait yönetim kurulu yıllık çalışma raporları ve denetim kurulu raporları ile 2021-2022 yıllarına ait bilanço ve gelir-gider tabloları okunup, onaylandı. Ardından denetim ve yönetim kurulu raporları okunarak kabul edildi. Genel kurulda, 2023 ve 2024 yılları olağan genel kurullarının birleştirilerek 2025 yılında yapılması hususu görüşülerek kabul edildi. Bakanlıkça hazırlanan Örnek Ana Sözleşme İntibakı görüşülerek karara bağlandı. 2023-2024 yıllık tahmini bütçeleri ayrı ayrı görüşülerek onaylandı.

Genel Kurul'da Kooperatifin, Pazarcı Mahallesi Gemi Yakası Mevkii'nde arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesiyle yapılan ve kooperatif adına düşen fasfı ofis olan 8 adet 1+1 bağımsız bölümlerin satılması halinde metrekare fiyatının 35 bin TL'den az olmamak şartı ile pazarlık veya açık arttırma usulü ile satılması ve kooperatif adına düşen vasıfla bodrum ve asma katlı 1 adet dükkanın metrekare fiyatının 125 bin TL'den az olmamak şartı ile pazarlık veya açık arttırma usulü ile satılması kararlaştırıldı. Kooperatif adına düşen bağımsız bölümlerin satılmaması halinde, ESSAN EKK Organizasyon Emlak Sanayi Ticaret Şirketi tarafından bağımsız bölümlerin kiraya verilmesi hususunun görüşülmesi için yönetim kuruluna yetki verildi.

Genel kurulda, gündem maddelerinin görüşülüp onaylanmasının ardından seçime geçildi. Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı'na tek aday olarak katılan Başkan Mustafa Şahin, açık oylama sonucunda üst üste 8'inci kez başkan seçilerek güven tazeledi. Başkan Şahin'in yönetiminde; Nihat Mülazımağaoğlu, İbrahim Polat, Bahtiyar Aslan, Ali İhsan Yılmaz yer alırken, Denetim Kurulu Üyeliği'ne Hasan Tuncer ve Yusuf Kaplan görevlendirildi. Üst Kurul Temsilciliğine ise Mustafa Şahin, Nihat Mülazımağaoğlu, Bahtiyar Aslan, İbrahim Polat ve Ali İhsan Yılmaz seçildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber