Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 28 Ocak 2023 - 17:24 Yorum: 0

Gazipaşa’da yalancı bahara aldanan ağaçlar çiçek açtı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, Ocak ayında hava sıcaklarının mevsim normallerinin üzerinde gitmesinden dolayı badem, şeftali ve erik ağaçları çiçek...

Gazipaşa’da yalancı bahara aldanan ağaçlar çiçek açtı

Antalya Gazipaşa'da yalancı bahara aldanan ağaçlar çiçek açtı.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, Ocak ayında hava sıcaklarının mevsim normallerinin üzerinde gitmesinden dolayı badem, şeftali ve erik ağaçları çiçek açtı.

Aralık ve Ocak aylarını yağış alamdan geçiren Gazipaşa'da, dün ve bugün havanın yağışlı olmasına rağmen son aylarda hava sıcaklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinden dolayı badem, şeftali ve erik ağaçları çiçek açtı. Yalancı bahara kanıp çiçek açan ağaçları görenler şaşkına dönerken, üretici ise yaşananlardan tedirgin oldu. Ocak ayında açan çiçeğin, muhtemel don olaylarında zarar göreceğini bilen üretici, ağaçlardaki verimin düşmesinden endişe duyuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber