Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:23 Aranan şahıs motosikletli polislerden kaçamadı01:14 Okul çevresinde küçük çocuklara sigara satanlara operasyon01:05 Bakan Tunç: “Antalya’da bir kişinin otomobilin arkasına bağlanarak sürüklen...00:50 TCMB: “Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırılmıştır”00:46 Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde t...00:45 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldı...00:42 Polonyalı turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler00:36 İş yerinde bacağından silahla vuruldu00:28 Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar00:22 Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı00:21 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı00:19 Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi00:19 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak kaldırılmaya başlandı00:10 Devler Ligi’nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund23:48 Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska Davkova oldu23:46 Konya’da üç tekerlekli bisiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı23:45 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’nın bağımsızlık mücadelesinin öncüsü Jose Mart...23:44 Kayıp yaşlı kadın 300 metrelik uçurumda ölü bulundu23:39 Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı: 1 ölü23:38 Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz...
Güncel 20 Mart 2024 - 15:25 Yorum: 0

Geçit: “Laf değil iş ve eser üreteceğiz”

Yeşilyurt’ta gezmedik mahalle çalmadık kapı ve girmedik gönül bırakmayan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Biz, keyfimiz için değil, Yeşilyurt’umuz için çalışacağız. Özümüzde sözümüzde hizmet olacak, ekip arka...

Geçit: “Laf değil iş ve eser üreteceğiz”

Yeşilyurt’ta gezmedik mahalle çalmadık kapı ve girmedik gönül bırakmayan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Biz, keyfimiz için değil, Yeşilyurt’umuz için çalışacağız. Özümüzde sözümüzde hizmet olacak, ekip arkadaşlarımızla birlikte laf değil iş üreteceğiz” dedi.
AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen esnaf gezileri ve mahalle toplantılarıyla sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Bu kapsamda ilk olarak Galericiler Sitesi esnaflarını ziyaret eden Prof. Dr. Geçit, esnafların taleplerini yerinde dinledi. Esnaf gezisinin ardından Cafana Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Geçit, burada vatandaşlarla sohbet etti ve 31 Mart seçimlerinin ardından mahallenin sorunlarıyla yakından ilgileneceklerinin altını çizdi.
“Özümüzde sözümüzde hizmet olacak”
6 Şubat depreminde büyük zarar gören Malatya’nın ilk olarak yeniden ayağa kaldırılmaya ihtiyacının olduğunu ve ayağa kaldıracak ekibin de şuan ki aday ekibi olduğunu vurgulayan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Gerek Sami Er, gerek Bayram Taşkın, gerekse İlhan Geçit sadece ve sadece Malatya’yı ayağa kaldırmak için geliyoruz. Kavga eden değil hizmet eden ekip olacağız. Şahsi hırslarımızı, bencilliklerimizi belediye hizmetlerinin önüne koymayacağız. Kamusal yararın önüne koymayacağız. Devlet terbiyesi, adabı ne gerektiriyorsa onu yapacağız. Biz, keyfimiz için değil, Malatya’mız için Yeşilyurt’umuz için çalışacağız. Özümüzde sözümüzde hizmet olacak. Malatya’mız bundan çok çekti ve şahsi kaprislerden yoruldu. Bu dönemi o yüzden iyi değerlendirmemiz gerekiyor. İnşallah 2 yılda Malatya’yı ayağa kaldıracağız. Birilerinin zannettiği gibi bu şehri ayağa kaldırmak öyle kolay değil. Biz zora talibiz. Malatya’mızın 50 yılını ya da 100 yılını inşa edeceğiz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte laf değil iş üreteceğiz. Kentimizi özüne döndüreceğiz. Malatyalı hemşehrilerime altını çizerek söylüyorum, bu ekibe güvenin ve destekleyin” ifadelerini kullandı.
“Halkımız İsteyecek, Biz Yapacağız”
‘Makamın değil, halkın adamı olmak için varız’ mottosuyla Yeşilyurt’u yöneteceklerini vurgulayan Geçit, “Malatya’mızın asıl sahibi olan hemşehrilerimizden asla kopmayacağız. Vatandaşımız anlatacak, biz dinleyeceğiz. Halkımız isteyecek, biz yapacağız. Halkımızla, vatandaşlarımızla birlikte yol yürüyeceğiz. Şunun altını çizmek istiyorum; vatandaşlarımızda uygun görürse makamın değil, halkın adamı halkın başkanı olacağım. Bizlere gönüllerini açan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber