Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 22 Nisan 2024 - 12:11 Yorum: 0

Gediz’de aday öğretmenlik uyum eğitim semineri gerçekleştirildi

Kütahya’nın Gediz ilçesinde aday öğretmenlere Hizmet içi eğitim verildi.Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gediz ve Çavdarhisar ilçelerinde aday öğretmen olarak görev yapan öğretmenlerin Aday Öğretmenlik Uyum Eğitim Semineri...

Gediz’de aday öğretmenlik uyum eğitim semineri gerçekleştirildi

Kütahya’nın Gediz ilçesinde aday öğretmenlere Hizmet içi eğitim verildi.
Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gediz ve Çavdarhisar ilçelerinde aday öğretmen olarak görev yapan öğretmenlerin Aday Öğretmenlik Uyum Eğitim Semineri Öğretmen Yetiştirme biriminden sorumlu Şube Müdürü Yusuf Dağ nezaretinde gerçekleştirildi.
Gediz ve Çavdarhisar ilçelerinde görev yapan 7 öğretmen bir hafta süren eğitimleri sonunda eğitimlerini tamamladı.
Uyum seminerini tamamlayan öğretmenlerle bir araya gelen Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, öğretmenlik mesleğinin inceliklerin, Milli Eğitim Bakanlığı’nın eğitim politikalarını, Milli Eğitim Temel Kanunun ve öğretmenlik mesleği ile ilgili tecrübeleri hakkında öğretmenlere paylaşım gerçekleştirdi.
Mesleğe yeni adım atan aday öğretmenlerine hayırlı olması dileklerinde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur "Öğretmenlik sevgi ve fedakârlık mesleğidir. Yaptığınız işi hiçbir zaman maddiyatla ölçmeyin. Devletimize sadakat duygusu ve iş ahlakına riayet anlayışıyla hizmet edin. Nasıl başlarsanız öyle gider, tertipli disiplinli olun. Sürekli kendinizi geliştirin ve yenileyin. Eskiden hocalarımız "sınıfa mabede girer gibi" girermiş. Mesleğin itibarını iyi temsil ederek koruyun, itibarı dışarıdan beklemekten ziyade, yaptıklarınızla, fedakârlık ve başarılarınızla elde etmek suretiyle ilham veren öğretmenler olmaya çalışınız. Aramıza hoş geldiniz, meslek hayatınızda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber