Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 30 Temmuz 2023 - 22:56 Yorum: 0

Gediz’de Murat Kekilli coşkusu

Kütahya’da bu yıl 19’uncusu düzenlenen Geleneksel Gediz Tarhana Festivali’nde Murat Kekilli konseri ile muhteşem bir final yapıldı. Unutulmaz bir gece yaşayan vatandalar ün sanatçının sevilen şarkılarıyla büyük coşku yaşadı.Ünlü s...

Gediz’de Murat Kekilli coşkusu

Kütahya’da bu yıl 19’uncusu düzenlenen Geleneksel Gediz Tarhana Festivali’nde Murat Kekilli konseri ile muhteşem bir final yapıldı. Unutulmaz bir gece yaşayan vatandalar ün sanatçının sevilen şarkılarıyla büyük coşku yaşadı.

Ünlü sanatçı Murat Kekilli, Adnan Menderes Yaşam Parkı Açık Hava Sahnesi’nde verdiği konserde, unutulmaz şarkılarını sevenleri için seslendirdi. Vatandaşların renkli bir gece geçirdiği konserin son bölümünde Murat Kekilli ve ekibine teşekkür eden Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Tarhanası ve hediye takdim ederek, alanı dolduran izleyiciye teşekkür etti.

Konsere katılanlara unutulmaz bir gece yaşatan Murat Kekilli, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan ve sahneyi dolduran binlerce vatandaşla selfie çekti.
Öte yandan konsere katılan bir vatandaş, Ortadoğu’da Filistinli Müslümanlara baskı uygulayan İsrail zulmüne karşı pankart açtı. Vatandaşın açtığı pankartta “Yıkılasın İsrail, Enkazını Göreyim” yazısı dikkat çekti. Seyircilerden büyük alkış alan pankart için “Yıkılasın İsrail” isminde şarkısı olan Murat Kekilli sessiz kaldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber