Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 29 Mart 2024 - 11:49 Yorum: 0

Gediz’de öğretmenlere yangın eğitimi

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü işbirliği ile Gediz’deki öğretmen, yönetici, memur ve personele yönelik orman yangınlarıyla mücadele kapsamında bilinçlenmek ve farkındalığı arttırmak amacı...

Gediz’de öğretmenlere yangın eğitimi

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü işbirliği ile Gediz’deki öğretmen, yönetici, memur ve personele yönelik orman yangınlarıyla mücadele kapsamında bilinçlenmek ve farkındalığı arttırmak amacıyla eğitim düzenlendi.
Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda Orman Mühendisi Azmet Başar Kavcin ve Orman Memuru Mehmet Raşit Sunal tarafından verilen eğitimlere 50 öğretmen ve çok sayıda milli eğitim yönetici ve memuru katıldı.
Verilen eğitimlerde öğretmenlere, yangın durumundaki sorumlulukları ile yangın söndürme, yangına ilk müdahale hakkında bilgiler verildi. Ayrıca yangın durumunda ne yapılması gerektiği uygulamalı olarak gösterildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber