Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 07 Mart 2024 - 12:59 Yorum: 0

Geleceğin şeflerinden yemek ve kültür dergisi

Balıkesir Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan,geleceğin şef ve aşçı öğrencileri tarafından hazıranan ‘Isırık’ adlı yemek, kültür dergisinin ilk sayısı çıktı.Isırık Yemek Kültür Dergisi’nin tanıtımı düzenlenen...

Geleceğin şeflerinden yemek ve kültür dergisi

Balıkesir Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan,geleceğin şef ve aşçı öğrencileri tarafından hazıranan ‘Isırık’ adlı yemek, kültür dergisinin ilk sayısı çıktı.
Isırık Yemek Kültür Dergisi’nin tanıtımı düzenlenen bir programla yapıldı. Isırık Dergisi’nin yolculuğunu anlatan tanıtım videolarının izlendiği etkinlikte, derginin yayın ekibinde yer alan 12/B sınıfı öğrencisi Naz Kaplan bir konuşma yaptı. Naz Kaplan; “Isırık dergisinin hazırlık aşamasında aktif bir şekilde yer aldım. Bu muhteşem projenin içerisinde bulunmak hem kendim hem ekibim için unutulmaz bir deneyim oldu. Isırık, yemek ve kültürü birleştirerek farklı mutfakları keşfetmeyi ve bu yolcuğu okuyucularımızla paylaşmayı hedefleyen bir dergidir” dedi.
Derginin editörlerinden Gürbüz Şahin de bir konuşma yaptı. Şahin; Isırık Dergisi’nin yemek ve kültürleri birleştirerek farklı mutfakları keşfetmeye ve okurlarıyla paylaşmayı hedefleyen bir dergi olduğunu söyledi.
Programa Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız, Balıkesir Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Rıdvan Teke, Amatör Aşçılar Dernek Temsilcisi Levent Kaynak ve okul öğrencileri ile davetliler katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber