Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 09 Mayıs 2024 - 10:07 Yorum: 0

Geleneksel Çocuk Oyun alanları çizimleri tamamlandı

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, okul bahçelerine çizim projeleri hayata geçti.İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ortaklığında, Üniversite Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü organizasyonunda gerçekleşt...

Geleneksel Çocuk Oyun alanları çizimleri tamamlandı

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, okul bahçelerine çizim projeleri hayata geçti.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ortaklığında, Üniversite Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen okul bahçelerinin çizimleri projesi tamamlandı.
Kırşehir Sırrı Kardeş İlkokulu Bahçesine yapılan çizimlere Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yasin Gülşen ile Gençlik Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin de katıldı.
30 ilkokulun bahçesine Üniversite Eğitim Fakültesi Matematik ve Sınıf Öğretmenliği Bölümü ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri tarafından çeşitli oyun alanları çizildi. Proje ile; öğrencilerin ekrana maruz kalmasını engellemek, çocuklarda birlik ve beraberliğin farkındalığını artırmak ve unutulmaya yüz tutmuş geleneksel oyunları tekrar canlandırmak amaçlanırken aynı zamanda Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışmalarının da hazırlıkları yapılıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber