malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 20 Kasım 2023 - 17:38 Yorum: 0

Gelibolu’da 30 kişiyi 11 milyon TL dolandıran zanlı tutuklandı

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde yaklaşık 30 kişiyi motosiklet satmak, emeklilik, icra yoluyla satılan araçları alıp satarak kar ve faiz yoluyla para kazanmak vaatleri ile 11 milyon TL dolandıran zanlı tutuklandı.Gelibolu ilçesinde yak...

Gelibolu’da 30 kişiyi 11 milyon TL dolandıran zanlı tutuklandı

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde yaklaşık 30 kişiyi motosiklet satmak, emeklilik, icra yoluyla satılan araçları alıp satarak kar ve faiz yoluyla para kazanmak vaatleri ile 11 milyon TL dolandıran zanlı tutuklandı.
Gelibolu ilçesinde yaklaşık 30 kişi, motosiklet satmak, emeklilik, icra yoluyla satılan araçları alıp satarak kar ve faiz yoluyla para kazanmak vaatleri ile dolandırıldı. Mağdur olan vatandaşlar, Gelibolu İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu. Polis şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda polis şüphelilerin U.A. ve F.S. olduğunu tespit etti. Dolandırıcılar U.A. ve F.S.’nin 30 kişiyi 11 milyon TL dolandırdığı tespit edildi. Polisin sıkı takibi sonucu şüphelilerden U.A., İstanbul Büyükçekmece’de yakalandı. Gözaltına alınarak Gelibolu’ya getirilen U.A., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri