Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Kültür 06 Ekim 2022 - 12:33 Yorum: 0

Genç Gaziantep Mobil uygulamasına Cumhurbaşkanı’ndan ödül aldı

'Genç Dostu Şehir Gaziantep" hedefi doğrultusunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nce hazırlanarak hizmete sunulan "Genç Gaziantep Mobil Uygulaması" gazi...

Genç Gaziantep Mobil uygulamasına Cumhurbaşkanı’ndan ödül aldı

'Genç Dostu Şehir Gaziantep" hedefi doğrultusunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nce hazırlanarak hizmete sunulan "Genç Gaziantep Mobil Uygulaması" gazi şehre ödül kazandırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bu yıl 2'nci kez Ankara'da düzenlenen "Gençlik ve Yerel Yönetimler" temalı "Tam Bana Göre Festival"inde, Başkan Fatma Şahin, Gaziantep adına yerel yönetimlerde gençlik çalışmaları ile ödül aldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin Genç Gaziantep Mobil Uygulaması kent genelinde gördüğü ilgi, gençlerin kullanım oranları ve kullanıcılarına sağladığı kolaylıklar nedeniyle ödüle layık görüldü. Ödülü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan alan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, sosyal medyasında yaptığı paylaşımda, "Gençlerimiz için her daim azimle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı koordinasyonluğunda hayata geçirilen "Genç Gaziantep" mobil uygulaması, 100 bini aşan indirme sayısıyla şehrin en popüler mobil uygulaması olarak zirvede yerini aldı. Kentteki üniversitelerde eğitim hayatına devam eden veya bu üniversitelere yeni kayıt yaptıran gençlerle lise 11'inci ve 12'nci sınıflarda okuyan öğrencilerin yararlanabildiği uygulama hizmete alındığı günden itibaren ortalama günlük 250 genç tarafından indiriliyor. Uygulama sayesinde öğrencilerin ulaşım kartlarına ayda 22 biniş yükleniyor. Öte yandan uygulamayı indiren, kayıt olan ve ikameti Gaziantep'te olan üniversite öğrencileri 2+2 şeklinde 4 GB internet hediyesi kazanıyor.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca, Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen "Gençlik ve Yerel Yönetimler" temalı "Tam Bana Göre Festival"de Gaziantep Büyükşehir Belediyesi geçen yıl da ödül almıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber