Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 23 Haziran 2023 - 11:13 Yorum: 0

Personel Voleybol Turnuvası şampiyonu AÖF oldu

Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) tarafından düzenlenen Personel Voleybol Turnuvası, final maçı ile sona erdi. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan Dinç, Genel Sekreter Prof. Dr. Ethem Esen ve Genel Sekre...

Personel Voleybol Turnuvası şampiyonu AÖF oldu

Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) tarafından düzenlenen Personel Voleybol Turnuvası, final maçı ile sona erdi. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan Dinç, Genel Sekreter Prof. Dr. Ethem Esen ve Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Kök’ün katılımıyla düzenlenen kupa töreniyle şampiyon takım kupasını kaldırdı.
Geleneksel spor turnuvalarında AÖF iki şampiyonluk aldı. Yaklaşık 100 sporcunun üç grupta dokuz takım ile mücadele ettiği turnuvada bu yıl takımlar kadın ve erkek olarak karma şekilde mücadele etti. Grup maçlarının sona ermesiyle son dörde Eczacılık Fakültesi, Açıköğretim Fakültesi, Atölyeler Müdürlüğü ve Eğitim Fakültesi takımları kaldı. Yarı final maçlarının ardından adını finale yazdıran ekipler ise Açıköğretim Fakültesi ve Eğitim Fakültesi oldu. Final maçında turnuvanın başından beri yenilmeyen Açıköğretim Fakültesi rakibi Eğitim Fakültesini 3-0’lık skorla geçti ve şampiyonluk kupasını bir kez daha kaldırdı. Personel Halı Saha Futbol turnuvasında da şampiyon olan Açıköğretim Fakültesi, geleneksel olarak düzenlenen spor turnuvalarında iki spor dalında da şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Personel Voleybol Turnuvasında üçüncülük maçında ise Eczacılık Fakültesi ve Atölyeler Müdürlüğü karşılaştı. Eczacılık Fakültesi rakibini 3-0’lık skorla mağlup ederek turnuvayı üçüncü sırada bitirdi.
Personel Voleybol Turnuvasında dereceye giren takımlar madalya ve kupalarını Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan Dinç, Genel Sekreter Prof. Dr. Ethem Esen ve Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Kök’ten aldı. Tören toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber