Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Kasım 2022 - 17:08 Yorum: 0

Genç komisere son görev

Gaziantep'te görevli Komiser Gökhan Torun, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Genç komisere son görev

Gaziantep'te görevli Komiser Gökhan Torun, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Torun, memleketi Karacabey'de son yolculuğuna uğurlandı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Komiser Gökhan Torun (30), kalp krizi geçirdi. Kalp krizi geçirdikten sonra hastaneye kaldırılan Torun, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Gökhan Torun için memleketi Karacabey'de cenaze töreni düzenlendi. Runguçpaşa Camii'nde öğle vakti Bursa İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır tarafından kıldırılan cenaze namazına; Karacabey Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'ın yanı sıra siyasiler ve genç komiserin yakınları katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından genç komiserin naaşı Karacabey 1 No'lu Şehir Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber