Genç MÜSİAD Malatya Şubesi, 19–21 Aralık 2025 tarihlerinde gerçekleştirilecek Genel İdare Kurulu (GİK) programı öncesinde geçmiş dönem başkanlarının katılımıyla istişare toplantısı düzenledi. Genç MÜSİAD Malatya, geçmişten gelen kurumsal birikimini gençl
Genç MÜSİAD Malatya Şubesi, 19–21 Aralık 2025 tarihlerinde gerçekleştirilecek Genel İdare Kurulu (GİK) programı öncesinde geçmiş dönem başkanlarının katılımıyla istişare toplantısı düzenledi.
Genç MÜSİAD Malatya, geçmişten gelen kurumsal birikimini gençliğin dinamizmiyle birleştirerek Türkiye’nin genç iş insanlarını Malatya’da ağırlamaya hazırlanıyor. GİK’in kentte yapılması, girişimcilik ekosisteminin güçlenmesi, iş birliklerinin artması ve Malatya’nın ekonomik vizyonuna yeni ivme kazandırması açısından önemli bir fırsat olarak değerlendiriliyor.
Teşkilatın kurulduğu günden bu yana görev yapan başkanların bir araya geldiği buluşma, kurumsal hafızanın güçlendirilmesi ve geleceğe yönelik yol haritasının istişare edilmesi açısından önemli bir platform oluşturdu.
Kanaati ve bereketi merkeze alan birlik anlayışıyla gerçekleştirilen toplantı, genç iş dünyasının Malatya’daki büyük buluşma öncesi motivasyonunu artırdı.
Türkiye’nin Genç İş Dünyası Malatya’da Buluşacak
Türkiye’nin çeşitli illerinden yüzlerce genç iş insanının katılım sağlayacağı GİK programı, Malatya’nın üretim kapasitesini, ticaret potansiyelini ve girişimcilik vizyonunu ulusal ölçekte görünür kılacak. Yeni iş birliklerinin geliştirilmesi, girişimcilik ekosisteminin güçlendirilmesi ve sektörler arası etkileşimlerin artırılması hedeflenen program, Malatya’yı genç iş dünyasının merkezine taşıyacak.
Geçmiş Dönem Başkanlarının Açıklamaları
Kurucu Başkan Mehmet Çınar, Genç MÜSİAD’ın temelinde kanaat, bereket ve birlik anlayışı olduğunu belirterek, "Bugün gelinen noktada bu değerlerin teşkilatı büyüttüğünü görüyoruz. GİK’in Malatya’da yapılacak olması, hem teşkilatımız hem de şehrimiz için gurur verici bir gelişmedir. Bu organizasyonun şehirde oluşturacağı sinerji, genç girişimcilere yeni fırsatlar sunacak.” dedi.
2. Dönem Başkanı Ömer Taş ise Genç MÜSİAD'ın kendileri için sadece bir yapılanma değil, bilginin, tecrübenin ve cesaretin harmanlandığı bir okul olduğunu belirterek, "Bugün yeniden bir arada olmak, genç kardeşlerimize destek vermek bizim için kıymetli. Malatya’nın bu büyük organizasyon için tercih edilmesi, şehrimizin genç potansiyeline verilen değeri gösteriyor.” ifadelerine yer verdi.
Yine 3. Dönem Başkanı Yunus Akçin'de “Her dönem bir bayrak yarışıdır ve biz bu bayrağı Malatya’ya hizmet etme bilinciyle taşıdık. Teşkilatımızın birlik kültürü güçlenerek devam ediyor. Malatya artık genç girişimcilik açısından önemli bir cazibe merkezi haline geldi. GİK programı, bu konumumuzu daha da güçlendirecektir.” şeklinde konuştu.
4. Dönem Başkanı Mehmet Polat'da “Bir teşkilatın gücü, geçmişiyle kurduğu sağlam bağdan gelir. Bu toplantı, tecrübe aktarımının en güzel örneklerinden biridir. Malatya, bu organizasyona en iyi şekilde ev sahipliği yapacaktır. GİK, şehrimizin ekonomisine ve girişimcilik ortamına önemli katkılar sağlayacaktır.” dedi.
5. Dönem Başkanı Enis Aydoğan, bu teşkilatta birlikten doğan berekete inandıklarını belirterek, "GİK programının Malatya’da düzenlenecek olması, gençler için yeni iş fırsatları, Malatya için ise yeni açılımlar anlamına geliyor. Bu buluşmanın hem teşkilatımıza hem de şehrimize güç katacağına inanıyorum.” derken 6. Dönem Başkanı Muhammed Barış Yılmaz ise “Bugün ulaşılan kurumsal yapı, yıllardır süren gönüllülük, fedakârlık ve istikrarlı çalışmanın ürünüdür. Genç MÜSİAD’ın enerjisi ve vizyonu Malatya’nın geleceğine değer katmaya devam ediyor. GİK, gençlerin ufkunu genişletecek önemli bir fırsattır.” diye konuştu.
7. Dönem Başkanı Abdulkadir Tutan ise “Genç MÜSİAD, kardeşlik, istişare ve üretim kültürünün bir araya geldiği köklü bir yapıdır. Bu toplantı, bu kültürün yeni nesillere güçlü şekilde aktarıldığını gösteriyor. Malatya’da yapılacak GİK, teşkilatımızın kurumsal gücünü daha görünür kılacaktır.” sözlerine yer verdi.
Şube Başkanı Yusuf Erdemir'de Malatya’nın dinamizmini ve genç enerjisini Türkiye’ye taşımak için yoğun bir hazırlık içerisinde olduklarını ifade ederek, "Geçmiş dönem başkanlarımızla bir araya gelmek bize güç ve özgüven kattı. 19–21 Aralık tarihlerinde şehrimize gelecek yüzlerce genç iş insanını en iyi şekilde ağırlamaya hazırız. Bu organizasyonun Malatya’ya değer katacağına inanıyoruz.” şeklinde konuştu.
MHA Malatya Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Adalet Bakanı Akın Gürlek, MTTB Siyaset Okulu’nda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin vesayet zincirlerini kırdığını ve küresel siyasette oyun kurucu bir aktöre dönüştüğünü vurguladı. Yeni anayasanın bir zorunluluk olduğunu belirten Gürlek, "Güçlü olmayanın ad
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), yurt genelinde etkili olması beklenen yağışlar nedeniyle 13 il için “sarı” kodlu uyarı yayımladı. MGM’nin son değerlendirmelerine göre Türkiye genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Marmara, İç Ege, Akd
Türk Kızılay, 2026 yılı Kurban Bayramı kapsamında gerçekleştireceği vekâletle kurban kesim organizasyonunun detaylarını ve ücretlerini kamuoyuyla paylaştı. "Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatalım" sloganıyla yürütülen kampanya kapsamında vekâlet bedelleri b
Adıyaman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü tarafından düzenlenen çalıştayda, raku fırını tasarımı ve pişirimi uygulamalı olarak gerçekleştirildi. Adıyaman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü tarafından “Raku Fırını Tas
Başka bir şehirde yaşamak, memleket gündeminden kopmayı gerektirmez. Düzenli yerel haber takibi, uzaklığı daha yönetilebilir hale getirir.
Kurumlar vergisi mükellefleri için 2025 hesap dönemine ait beyan ve ödeme maratonunda sona gelindi. Mükelleflerin, yasal yükümlülüklerini yerine getirmeleri için belirlenen süre yarın mesai bitimiyle birlikte doluyor. Beyannameler İçin Son Çağrı 2025 yıl
Adıyaman’da düzenlenen Kulüpler Arası Halk Oyunları Bölge Yarışması, 30 kulüp ve yaklaşık 600 sporcunun katılımıyla büyük bir coşku içinde tamamlandı. Adıyaman, Kulüpler Arası Halk Oyunları Bölge Yarışması’na ev sahipliği yaptı. Yeni Mahalle Kapalı Spor S
Malatya İş İnsanları Platformu Başkanı Ahmet Özköse, MTTB tarafından düzenlenen Siyaset Okulu programını gençlerin bilinçli ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmesi açısından kıymetli bulduklarını söyledi. Milli Türk Talebe Birliği tarafından düzen
Bahçeye Gitti, Bir Daha Dönmedi: Eski Muhtar Ölü Bulundu
Deprem Bölgesinde Yerinde Dönüşüm İçin Kritik Düzenleme Yasalaştı
03Kurban Pazarında Hareketlilik Başladı
04İhraç Edilen CHP’li Başkan Göçer’den Açıklama: ‘CHP Arınmaya Gidecek’”
05TFF’den Yeşilyurtspor’a Play-Off Finali Sonrası Ceza
06Battalgazi Belediyesi’nden Bayram Öncesi Yoğun Mesai
07Bayram Tatili Sınav Öğrencileri İçin Kritik Eşiğe Dönüştü
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük