Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:15 Başkan Başdeğirmen: "Verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu...01:09 Yozgat’ta kontrolden çıkan otomobil ağaca çarparak durabildi: 1 yaralı01:06 Niğde’nin Çiftlik ilçesinde trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı00:48 Sel suları mahallede paniğe neden oldu00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı
Türkiye 22 Şubat 2018 - 16:53 Yorum: 0

Gençler kentin nabzını tutmaya devam ediyor

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi belirli aralıklarla düzenlediği sokak röportajlarıyla kentin nabzını tutmaya devam ediyor.

Gençler kentin nabzını tutmaya devam ediyor

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi belirli aralıklarla düzenlediği sokak röportajlarıyla kentin nabzını tutmaya devam ediyor.

Bu kapsamda daha önce "Gençliğin En Büyük Sorunu Nedir?" ve "Sosyal Medya Bizleri Nasıl Etkiliyor?" sorularını sorarak vatandaşlardan cevap alamaya çalışan Kent Konseyi Üyeleri, Üniversitesi Kampüsünde de gençlerle röportaj yaptı. Kent Konseyi Üyeleri, gençlere "Kitap okuyor musunuz", "Hangi sıklıkta kitap okuyorsunuz" ve "Ne tür kitaplar okuyorsunuz" şeklinde üç soru yönelterek, hem görüş sahibi olmaya çalıştı, hem de gençleri kitap okumaya teşvik etti. Üniversitelilerin büyük ilgi gösterdiği sokak röportajlarıyla ilgili açıklama yapan Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyesi İbrahim Tercan, "Gençlik Meclisi olarak yaptığımız bu röportajın amacının kitap okuma konusunda özellikle üniversiteli arkadaşların ne derece meraklı olduğunu tespit etmekti. Hem belli bir görüş elde edebilmek hem de kitap okumaya teşvik edebilmek adına yaptığımız bu çalışma umarım faydalı olmuştur. Gençlerin yaptığımız röportajlara ilgisine teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Öte yandan Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisinden yapılan açıklamaya göre sokak röportajlarının dönem dönem farklı sorularla devam edeceği belirtildi.

Gençler kentin nabzını tutmaya devam ediyor

Gençler kentin nabzını tutmaya devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber