Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 18 Mart 2015 - 23:13 Yorum: 0

Genel seçime doğru

CHP İzmir İl Başkanı Serter:

Genel seçime doğru

İZMİR (AA) - CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekili adaylığı için ön seçime İzmir 2. bölgeden 57 sıra numarasıyla girecek" dedi.

Serter, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu ile Ankara'da görüşme yaptıklarını belirtti. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na daha önce "İzmir milletvekilliği" çağrısında bulunduğunu hatırlatan Bedri Serter, şunları söyledi: 

"Akşamüstü toplantıda bu konuyu görüştük. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekili adaylığı için ön seçime İzmir 2. bölgeden 57 sıra numarasıyla girecek. İzmir'den bir başbakan çıkarmaya niyetlendik. Ciddi bir sürpriz oldu. İzmir'den bir başbakan olacak, ben de il başkanı olarak görev yapacağım. İzmir cumhuriyet ve Atatürk ilkelerinin başkentidir. Genel Başkanımız 25 Mart'ta İzmir Fuarı'nın açılışına gelecek ve bütün mesajlarını burada verecektir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber