Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 06 Mayıs 2024 - 21:56 Yorum: 0

Gezgin öğretmen şimşekleri kayda aldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde doğa gezilerine dair ilgi çeken paylaşımlar yapan öğretmen Ümit Bartın, şimşekleri kayda aldı.Yüksekova’nın yüksek kesimleri kara, ilçe merkezi ise sağanak yağışa teslim oldu. Özellikle akşam saatlerinde...

Gezgin öğretmen şimşekleri kayda aldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde doğa gezilerine dair ilgi çeken paylaşımlar yapan öğretmen Ümit Bartın, şimşekleri kayda aldı.
Yüksekova’nın yüksek kesimleri kara, ilçe merkezi ise sağanak yağışa teslim oldu. Özellikle akşam saatlerinde yağışla beraber çakan şimşekler vatandaşları korkuttu. Peşpeşe çakan ve geceyi adeta gündüze çeviren şimşekler güzel görüntüler oluştururken, öğretmen Ümit Bartın o anları kayda aldı.
Gezgin öğretmen Ümit Bartın, “Son günlerde tüm yurtta devam eden yağışların başlaması bazı açılardan her ne kadar olumsuzluklara yol açsa da ben yeryüzüne yayılan bu şimşeklerin ışığını bir görsel sanat formuna dönüştürmek istedim ve bir gün boyunca şimşekleri kayda alarak görsel şölene dönüştürmek istedim. Şimşekler yeryüzünde adeta büyük bir ışık patlaması gibiydi, harikaydı. Gece karanlığında birçok kez beni şaşırtacak şekilde gürleyen gök gürültüsü aynı zamanda güzelliklerle doluydu” dedi.
Öte yandan, meteoroloji verilerine göre bölgede yağışlı havanın çarşamba akşamına kadar devam etmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber