Meral Ay başkanlığındaki Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) yeni yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı.Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin 14 Eylül’de gerçekleştirilen olağan genel kurulu ile göreve gelen yeni yön...
Meral Ay başkanlığındaki Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) yeni yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı.
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin 14 Eylül’de gerçekleştirilen olağan genel kurulu ile göreve gelen yeni yönetim kurulu, cemiyetin 55 yıllık tarihindeki ilk kadın başkan olarak tarihe geçen Meral Ay başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Yönetim kurulu toplantısında, Başkan Vekilliğine İsmail Şahin, Başkan Yardımcılığına Gülşah Sert, Genel Sekreterliğe Hasan Özkal, Saymanlığa ise Mustafa Osanmaz oybirliği ile seçildi.
Katılımcı ve şeffaf bir anlayış
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Meral Ay, yönetim kurulunun ilk toplantısında yaptığı konuşmada, seçim sürecini değerlendirdi ve geleceğe dönük atılacak adımlar ve projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Demokrasinin gereği olan seçimlerin geride kaldığını ifade eden Başkan Meral Ay, "Demokratik ve düzeyli bir seçim süreci geçirdik. Genel kurulumuza katılarak oy kullanan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Seçimler artık geride kaldı. Şimdi üyelerimizin bizlere yüklediği sorumluluğun bilinci ile yeni dönemimizi başlatıyoruz. Katılımcı ve şeffaf bir anlayışla hareket edeceğiz" dedi.
“Ekip çalışmasına önem vereceğiz”
Başkan Meral Ay, yeni dönemde de tıpkı İbrahim Ay’ın başkanlığındaki dönem gibi ülke çapında ses getirecek etkinlik ve projeleri hayata geçirmek istediklerini vurgulayarak, "Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti, gazetecilerin bir meslek örgütü olmasının yanında bir sivil toplum kuruluşudur. Bu bilinçle hareket ederek, bir taraftan meslektaşlarımızın hak ve hukukunu koruyan çalışmalar yaparken, diğer yandan da toplumsal konularda kamu yararını gözeterek hareket edeceğiz. Başarının ekip çalışması ile geleceğine inanıyoruz. Bu nedenle ekip çalışmasına önem vereceğiz. Yeni dönemdeki çalışmalarımıza tüm üyelerimizin katkılarını bekliyoruz. Her zaman üyelerimizin yanında ve istişare halinde olacağız" şeklinde konuştu.
Gaziantep Gazeteciler Cemiyetinin tam kadro olarak gerçekleşen ilk toplantısında, yönetim kurulu üyeleri de önümüzdeki dönemle ilgili düşüncelerini dile getirdiler ve hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundular.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Esenyurt Belediyesindeki bazı ihalelere fesat karıştırıldığı ve bu kapsamda müteahhitlerden rüşvet alındığı iddialarına yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında gözaltına alınan aralarında Belediye Başkan Yardımcısı Y
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, daha önce imza yükümlülüğüyle serbest bırakılan Saymaz ve Ağırel için 4. Sulh Ceza Hakimliği konutunu terk etmeme şeklinde ev hapsi uygulanmasına hükmetti. Aynı dosya kapsamında kamuoyunu
Türkiye Gençlik Vakfı’nın eğitim kampında konuşan Gürlek, “Muhsin Yazıcıoğlu da faili meçhul olarak kalmıştı. O dosyada da çok şükür şu an aydınlatma yolunda ilerliyoruz. Bir suç ne kadar karanlığa gömülürse gömülsün elbet bir gün gün yüzüne çıkar. Bu dev
ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) paylaştığı bilgilere göre, deprem Yalova açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Marmara Denizi'nde, Yalova'ya 4,66 kilometre mesafede olan depremin, yerin 7,96 kilometre derinliğinde meyd
"M1llion Projesi (Projekt M1llion)" inisiyatifinin çağrısıyla binlerce kişi tarihi Brandenburg Kapısı'nın yanındaki 18 Mart Meydanı'nda toplandı. Daha sonra şehir merkezinde yürüyüş gerçekleştiren göstericiler, "(Almanya Başbakanı Friedrich) Merz gitmeli"
Sahil Güvenlik Mobil Kıyı Gözetleme Aracı, Seferihisar ilçesi açıklarındaki fiber teknede bir grup düzensiz göçmen bulunduğunu tespit etti. Bunun üzerine bölgeye Sahil Güvenlik Gemisi ile Sahil Güvenlik Botu yönlendirildi. Ekiplerce durdurulan teknedeki 5
Meteoroloji uzmanları, Florida'nın Destin kenti yakınlarında yaklaşık saatte 170 kilometre hızla karaya ulaşan kasırganın, kategori 2 seviyesinde bir fırtınaya dönüştüğünü, ardından Alabama'ya doğru ilerlerken hızını daha da kaybederek tropikal sonrası si
İTTİHADUL ULEMA'nın geleneksel hale getirdiği Alimler Buluşmasının bu yıl 11'ncisi düzenledi. Program, Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Selahaddin Eyyubi Camii Konferans Salonu'nda başladı. İki gün sürecek programda davet çalışmaları, İsla
Malatya'da minibüs ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Mardin’de hareket eden traktörün altında kalan çocuk öldü
03Esenyurt Belediyesi'ne yolsuzluk soruşturması: 9 kişi tutuklandı
04Mardin’de otomobil ile motosiklet çarpıştı: Bir ölü, bir yaralı
05Gazze'de sahte ateşkes: 6 şehit, çok sayıda yaralı
06Trump, Zelenskiy, Rus dizeli: Kiev ile Washington arasındaki görüş ayrılıkları derinleşiyor
07Vergi mükelleflerine elektronik tebligat zorunluluğu
Galatasaray A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Erzurumspor Fk
Arca Çorum Fk
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Tümosan Konyaspor
Samsunspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Eyüpspor