Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Nisan 2022 - 13:08 Yorum: 0

Gıda İnovasyon Ödülleri sahiplerini buldu

Gıda İnovasyon Yarışmasında 29 farklı kategoride değerlendirilen yenilikçi ürünler ödüllerine kavuştu.

Gıda İnovasyon Ödülleri sahiplerini buldu

Gıda İnovasyon Yarışmasında 29 farklı kategoride değerlendirilen yenilikçi ürünler ödüllerine kavuştu.

Türkiye'deki gıda inovasyonuna ve ekosistemine katkı sağlamayı amaçlayan Gıda, İçecek ve Tarım Politikaları Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen gecede, 29 farklı kategoride ürünler yer aldı. Bu ürünler alanında uzmanlığı tescilli, bağımsız 68 jüri üyesi tarafından oylandı ve ödüller sahiplerine verildi.

"BEE'O Propolisli, Arı Zehirli Antiaging Kremi ile En Yenilikçi Arı Ürünü Ödülünü aldı"

Türkiye'nin inovasyon ödüllü Anadolu Propolisi BEEO'nun Arı Zehirli Antiaging Kremi, "En yenilikçi Arı Ürünü" ödülünü aldı. Propolis markasının Kurucusu Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, "En yenilikçi arı ürünü kategorisinde bu ödülü aldığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Amacımız, kimyasal içerikli, doğal olmayan ürünler yerine doğanın bize sunduğu arı ürünlerinden ürettiğimiz yüzde 100 doğal, yerli, inovatif ve katma değerli arı ürünlerini tüketicilerimizle buluşturmak "dedi. 5 bin sözleşmeli arıcı ve 550 bin kovan ile uyguladıkları sözleşmeli model ile her bir arıcının ürettiği ürünleri kesin olarak hangi rakamdan alacağının taahhüdü de verilerek bu şekilde "Adil Ticaret" sağladıklarını söyleyen Samancı sözleşmeli arıcılardan toplanan propolisi, İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent'te geliştirdikleri Ar-Ge yöntemi ile özütleyerek inovatif katma değerli yeni ürünlere dönüştürdüklerini anlattı.

"Diğer ödüllerde sahiplerini buldu"

2 dakikada hazırlanabilen, trans yağı, koruyucu, renklendirici içermeyen, besleyici ve pratik bir ana öğün olan Yayla Çorba en yenilikçi hazır yemek kategorisinde, düşük kalorili, laktozsuz, zengin vitamin ve mineral içeriğine sahip Nilky Badem Sütlü Sahlep en yenilikçi vegan/vejetaryen ürün kategorisinde ödüllere layık görüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber