Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:15 Trive Yatırım yatırımcıları Dijital Kurye ile hesap açabilecek15:15 Fenerbahçe, Teknik Direktör İsmail Kartal ile Edin Dzeko arasında sorun yaş...15:13 Başkan Özlü “Ülkemizin kalkınmasının ardındaki büyük güç”15:12 Erzurum Teknik Üniversitesi’ne Avrupa finalinden 3 ödül15:12 ABD’li öğrencilerin Gazze eylemlerine, Fırat Üniversitesinden 3 dilde deste...15:12 Dünya, Türk hekimlerini parmakla gösteriyor15:11 Şile’de 10 bin fidan, Filistinli şehitler için toprakla buluşturuldu15:11 Başkan Yalçın’dan ‘Türkiye’de Yönetim’ dersi15:10 "Hırsızlık" suçundan aranıyordu, uyuşturucuyla yakalandı15:09 Otoparktan çıkışını engelleyen otomobile yumurta fırlatıp aracıyla çarptı15:09 Çal Belediyesinin borcu 73 milyon lira olarak açıklandı15:07 Başkan Ünlü, “Tüm emekçilerimize gösterdikleri çaba için yürekten teşekkür...15:05 Merkez Bankası Başkanı Karahan: “Yılsonu enflasyon beklentilerinin halen ta...15:04 Kütahyalı asker, 2 yıldır devam eden hayat mücadelesini kaybederek şehit ol...15:03 Netanyahu: "Anlaşma olsun ya da olmasın Refah’a karadan gireceğiz"15:03 İsrail polisi, Kudüs’te Türk vatandaşını öldürdü15:02 Osmaniye’de yeşil sahada evlilik teklifi15:01 Şampiyon yüzücü, Edirne’ye altın madalyayla döndü15:00 Eğitim-Bir-Sen’den Ankara’da öğrencisi tarafından bıçaklanan öğretmen için...14:58 Döner Avrupa ile kültürel bütünleşmenin simgesi oldu
Türkiye 19 Ağustos 2018 - 12:18 Yorum: 0

Giresun’da Millet Kıraathanesi hizmete açıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en önemli seçim vaatlerinden biri olan Millet Kıraathanesi Giresun'da hizmete açıldı.

Giresun’da Millet Kıraathanesi hizmete açıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en önemli seçim vaatlerinden biri olan Millet Kıraathanesi Giresun'da hizmete açıldı.

Tamamı Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği imkanlarıyla gerçekleşen Millet Kıraathanesi halkın büyük ilgisi ve beğenisiyle karşılık buldu. Giresun İl Özel İdaresinden verilen bilgide, çok amaçlı salon, kütüphane ve içinde bin bir kitaptan oluşan hazine, dinlenme yerleri ve günlük gazetelerle her türlü ayrıcalıkların düşünüldüğü ve çayların ücretsiz olduğu ifade edildi.

Giresun İl Özel İdaresi Botanik Bahçesi alanı içerisinde, İl Özel İdaresi tarafından tamamlanan ve Cumhurbaşkanının çağrısıyla hayata geçirilen Millet Kıraathanesi'nin Giresunlulara hayırlı olması dileklerinde bulunuldu. Vatandaşlar da başta Cumhurbaşkanı olmak üzere diğer tüm yetkililere de teşekkür etti.

Giresun’da Millet Kıraathanesi hizmete açıldı

Giresun’da Millet Kıraathanesi hizmete açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber