Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 01 Ağustos 2022 - 16:34 Yorum: 0

Giresunspor’dan açıklama: “Giresunspor’a siyaset bulaştırmayacağız”

Giresunspor, Çaykur Rizespor ile oynanan hazırlık maçında bir grup taraftarın yaptığı tezahüratlara ilişkin bir açıklama yayımladı.

Giresunspor’dan açıklama: “Giresunspor’a siyaset bulaştırmayacağız”

Giresunspor, Çaykur Rizespor ile oynanan hazırlık maçında bir grup taraftarın yaptığı tezahüratlara ilişkin bir açıklama yayımladı.

Giresunspor Basın Sözcüsü Ferhat Karademir, Giresunspor'un siyaset üstü bir kurum olduğunun altını çizerek, yeşil sahadaki mücadelelerine siyaset bulaştırılmasına müsaade etmeyeceklerini ifade etti.

Karademir, yaptığı yazılı basın açıklamasında, "Giresunspor'umuzun sezon açılışında Çaykur Rizespor ile karşılaştığı müsabakada tribünlerden yükselen bazı tezahüratlar Giresunspor yönetimi olarak bizleri rahatsız etmiştir. Uzun yıllar mücadelesini verdiğimiz Süper Lig hasretine son vermenin ardından, kalıcı olabilmek için her türlü çaba ve gayreti gösterdiğimiz bu dönemlerde Giresunspor üzerinden yapılan bir takım tartışma ve olumsuz tavırları yönetim kurulu olarak kabul etmemiz mümkün değildir. Bizler Giresunspor'un menfaat ve çıkarları için saha içi ve saha dışında tüm mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Bundan başta taraftarlarımız olmak üzere hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Ancak siyaset ve siyasetçiler üzerinden birtakım olumsuzlukları tribünden dile getirilmesini doğru bir tutum olmadığını düşünüyor ve spor kamuoyunda bu tarz davranışların yanlış anlaşılabileceği kaygısını taşıyoruz. Giresunspor'umuzu bu tür siyasi çekişmeler ve tartışmaların dışında tutmak için hassasiyet gösterdiğimizin tüm kamuoyu tarafından çok iyi bilinmesini istiyoruz. Giresunspor, siyasal kimliği ne olursa olsun dünya üzerinde yaşayan 2 milyon Giresunlunun ortak değeri ve gurur kaynağıdır. Yeşil-beyazlı takımımızın top koşturduğu yeşil sahalar siyaset meydanı değil, başarı için ter dökülen meydandır. Giresunspor'umuza zarar verilmemesi ve siyaset malzemesi yapılmaması adına bunun böyle bilinmesini isteriz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber