Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 02 Aralık 2022 - 23:23 Yorum: 0

Gökay Kavalcı: "Maçın başında yediğimiz şanssız golle demorileze olduk"

Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Gökay Kavalcı, Eyüpspor karşısında oyun planlarının istedikleri gibi gitmediğini söyleyerek, "İkinci yarı çok basit hatalar...

Gökay Kavalcı: 'Maçın başında yediğimiz şanssız golle demorileze olduk'

Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Gökay Kavalcı, Eyüpspor karşısında oyun planlarının istedikleri gibi gitmediğini söyleyerek, "İkinci yarı çok basit hatalar yaptık ve neticesinde istemediğimiz bir skor ile karşı karşıya kaldık" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 16. haftasında Tuzlaspor, deplasmanda karşılaştığı Eyüpspor'a 2-0 mağlup oldu. Maç sonu değerlendirmelerde bulanan Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Gökay Kavalcı, "Bugün çok güçlü bir rakip ile deplasmanda karşı karşıya geldik. Eyüpspor lig lideri neticede. Bizim oyun planımız ikinci bölgede savunma yapıp hızlı hücumlarla gol aramaktı. Bunun için çok çalıştık ama maçın hemen başında yediğimiz şanssız bir golle demorileze olduk ve oyun stilimizi değiştirmek zorunda kaldık. Bizim de kaçırdığımız gol pozisyonları oldu. Özellikle Kevin ile kaçırdığımız pozisyon gol olsa oyun çok farklı yerlere gelebilirdi. İlk yarı fena oynamadığımızı düşünüyorum. Ama ikinci yarı çok basit hatalar yaptık ve neticesinde istemediğimiz bir skor ile karşı karşıya kaldık. Özellikle hücumdan savunmaya geçişte ve üçüncü bölgede çoğulmayla ilgili sorunlar yaşadık. Bu konularda çalışmalar yapacağız. Rakibimiz gerçekten çok güçlü bir takımdı. Ligin en iyi takımlarından biri. Onları aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum. Tuzlaspor olarak bizde önümüzdeki maçlara bakacağız" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber