Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:51 Kontrolden çıkan otomobil kaldırıma vurdu, ona metreler kala tır devrildi01:47 Başkan Görgel: “Yangının büyük bölümünü kontrol altına alınmış durumda”01:43 Akademisyenin kızını sözlü taciz ettiği ileri sürülen kadına adli işlem baş...01:32 Beykoz’da iş yeri kurşunlandı: 1 yaralı00:58 “Mahzen-32” operasyonunda yakalanan 27 şüphelinin tamamı tutuklandı00:55 Yoldan çıkan otomobilin sürücüsü yaralandı00:54 1 Mayıs ve 19 Mayıs’ta İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ulaşı...00:53 Erdek’te uyuşturucu operasyonu00:47 Ankara’da iki kurye grubu arasında kavga: 1’i ağır 4 yaralı00:44 Alkollü yakalanan sürücünün “Keşke açmasaydım şişeyi” pişmanlığı00:41 Bolu’da 18 yaşından küçük gençler arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı00:39 Uşak’ta fabrikada zehirlenme paniği: 19 işçi hastaneye başvurdu00:37 Niğde’de hafif ticari araçla motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı00:31 Ankara’da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 5 araçlı zincirleme kaza: 8 ya...00:24 Ankara’da aşırı yağış nedeniyle kontrolden çıkan bariyere çarptı: 1 ölü, 5...00:20 1 Mayıs İşçi Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbul, Anka...00:20 Karısını öldürüp polise teslim oldu00:15 Yıldırım düşen ağaçlık alanda yangın çıktı00:12 Ulukışla - Pozantı yolunda zincirleme kaza: 2 ölü00:08 Kahramanmaraş’taki fabrika yangını dron ile görüntülendi
Türkiye 25 Nisan 2019 - 11:48 Yorum: 0

Gökten çamur yağdı, oto yıkamacılar bayram etti

Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımının etkisiyle İzmir'e de adeta çamur yağdı.

Gökten çamur yağdı, oto yıkamacılar bayram etti

Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımının etkisiyle İzmir'e de adeta çamur yağdı. Arabalarını çamur içinde gören araç sahipleri, oto yıkamacılara akın etti.

Ülkenin batı kesimleri dün akşam saatlerinden itibaren Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımının etkisine girdi. İzmir de bu doğa olayından nasibini aldı. Gökten adeta çamur yağarken, araç sahipleri sabah uyandıklarında arabalarını çamur içinde buldu. Vatandaşlar, araçlarını oto yıkamacılara götürerek yıkatmak durumunda kaldı.

"Çamur en çok bizim işimize yaradı"

15 yıldır oto yıkama işinde olduğunu belirten Kerem Vazgeç, "Yağan çamur en çok bizim işimize yaradı. Günde 100 araç yıkamaya gelirken bugün bu sayı 200'e çıktı. İşlerimiz yoğun. İnsanlar çamurlanan araçları yıkatmaya geliyor. Dün gelen araç sahipleri bugün yine geldi" dedi.

"Her yer çamur olmuştu"

Sabah kalktığında arabasında temiz yer görünmediğini kaydeden sürücü Mehmet Akay, "Her yer çamur olmuştu. Evime yakın olan yıkamacıya geldim. Camların temiz olması gerekiyor. İzmir trafiği yoğun olduğu için arabayı yıkatmadan bir yere çıkamazdım" derken, Seyhan Akçayüzlü de, "Arabamı sürekli yıkatan biriyim. Çamur yağınca kimsenin yapacak bir şeyi yok. Arabamı yıkatıp işlerimi halledeceğim" diye konuştu. Mustafa Aykül de, "İzmir'in bu havası maalesef her tarafı perişan etti. Sabah kalktığımızda arabamız çamur içindeydi. Arabamı her zaman yıkattığım yere getirdim" ifadelerini kullandı.

Gökten çamur yağdı, oto yıkamacılar bayram etti

Gökten çamur yağdı, oto yıkamacılar bayram etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber