Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Nisan 2024 - 11:16 Yorum: 0

Gölcük Belediyespor’un voleybol takımından önemli başarı

Gölcük Belediyespor Genç Erkekler Voleybol Takımı, Bolu’da düzenlenen Türkiye çeyrek final maçlarında yarı finale yükseldi.Gölcük Belediyesi, spora verdiği desteklerin meyvelerini alınan başarılar ile toplamaya devam ediyor. Gölcük Bel...

Gölcük Belediyespor’un voleybol takımından önemli başarı

Gölcük Belediyespor Genç Erkekler Voleybol Takımı, Bolu’da düzenlenen Türkiye çeyrek final maçlarında yarı finale yükseldi.
Gölcük Belediyesi, spora verdiği desteklerin meyvelerini alınan başarılar ile toplamaya devam ediyor. Gölcük Belediyespor Genç Erkekler Voleybol Takımı, Bolu’da düzenlenen Türkiye çeyrek final maçlarına katıldı. Karşılaştığı 3 rakibini yenen Gölcük Belediyespor, şampiyon olarak finallere yükseldi. Spor alanında ilçede bir başka başarı Gölcük Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu Futbol Takımı’ndan geldi. Yalova’da düzenlenen yarı finallerde katılan futbol takımı, tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu. Kazanılan şampiyonluk ile finallere yükselen takım, ilçede sevinç kaynağı oldu. İlçede spora yapılan yatırımların başarı getirmesinden memnuniyet duyduklarını belirten Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Gölcük’ün gururu olan iki takımımızı da canı gönülden tebrik ediyor, üstün başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber