Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mayıs 2024 - 20:25 Yorum: 0

Gölhisarlı hacı adayları dualarla uğurlandı

Burdur’un Gölhisar ilçesinde kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları için uğurlama merasimi düzenlendi.Geniş bir katılımla düzenlenen program, Çeşme Çarşı Camii önünde ikindi namazı sonrası gerçekleşti. Kutsal topraklara gidecek o...

Gölhisarlı hacı adayları dualarla uğurlandı

Burdur’un Gölhisar ilçesinde kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları için uğurlama merasimi düzenlendi.
Geniş bir katılımla düzenlenen program, Çeşme Çarşı Camii önünde ikindi namazı sonrası gerçekleşti. Kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları için dualar edildi. Duanın ardından alana gelenler, hacı adayları ile vedalaştılar.
Gölhisar ilçesinden özel bir şirket aracılığıyla kutsal topraklara 13 hacı adayının gideceği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber