Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 06 Ağustos 2022 - 09:23 Yorum: 0

Gönüllere dokunacak proje imzalandı

Düzce Valisi Cevdet Atay başkanlığında İl Sağlık Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında gönüllere dokunacak bir proje...

Gönüllere dokunacak proje imzalandı

hasta bakımı konusunda eğitim verilmesi için protokol imzalandı.

Düzce Valisi Cevdet Atay başkanlığında İl Sağlık Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında gönüllere dokunacak bir proje imzalandı. Evde bakım hizmeti alan bakıma muhtaç engelli yakınlarına engelli hasta bakımı konusunda eğitim verilmesinin amaçlandığı projenin imza programına Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ercan Öztürk'te katılım sağladı. Sosyal çalışmacı, psikolog, fizyoterapist, hemşire gibi alanında uzman kişilerce eğitim verilecek. Eğitimlerle hasta ve engelli vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak süreci daha rahat ve konforlu bir hale getirmenin hedeflendiği proje önümüzdeki hafta başlayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber