CHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan CHP Malatya İl Yönetimi, Özalper Mahallesi’nde açtığı irtibat bürosunda partililerle bir araya geldi. Toplantıda konuşan eski İl Başkanı Barış Yıldız ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yaşanan sürece ilişkin
CHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan CHP Malatya İl Yönetimi, Özalper Mahallesi’nde açtığı irtibat bürosunda partililerle bir araya geldi. Toplantıda konuşan eski İl Başkanı Barış Yıldız ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yaşanan sürece ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
CHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan CHP Malatya İl Yönetimi, çalışmalarını sürdürmek amacıyla Özalper Mahallesi’nde açılan irtibat bürosunda partililerle buluştu. Toplantıda konuşan görevden alınan İl Başkanı Barış Yıldız ile CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, parti içerisinde yaşanan gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
“Yaşanan Süreç Olağan Değil”
Görevden alınan CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, parti il binasında yaşananların sıradan bir görev değişimi olarak gösterilmeye çalışıldığını belirterek, sürecin olağanüstü olduğunu savundu.
Yıldız, il başkanlığında gece yarısı yaşanan gelişmelere dikkat çekerek, Yeşilyurt ve Battalgazi ilçe yöneticilerinin de görevden alındığı yönünde bilgiler aldıklarını ancak kendilerine herhangi bir resmi belge veya bildirim ulaşmadığını ifade etti.
“Özgür Özel’in Kararını Bekliyoruz”
Parti tabanına da çağrıda bulunan Yıldız, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in alacağı kararları beklediklerini belirterek, teşkilatın genel merkezin ve genel başkanın göstereceği doğrultuda hareket edeceğini söyledi.
Ağbaba: “Bu Mücadeleyi Sürdüreceğiz”
Toplantıda konuşan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise son dönemde hakkında ortaya atılan iddialara yanıt verdi. Pandemi ve deprem süreçlerinde Malatya’da yürüttükleri çalışmaları hatırlatan Ağbaba, yapılan yardımların tamamının vatandaşlara ulaştırıldığını ifade etti.
Pandemi döneminde maske, siperlik ve kolonya dağıttıklarını, deprem sonrasında ise bölgeye ilk ulaşan ekiplerden biri olduklarını söyleyen Ağbaba, vatandaşların zor günlerinde yanlarında olduklarını belirtti.
“Malatyalılar Gerçeği Biliyor”
Kendilerine yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığını savunan Ağbaba, yapılan yardımların örgütler ve muhtarlar aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını dile getirdi. Malatyalıların yaşanan süreçlere tanıklık ettiğini ifade eden Ağbaba, kamu kaynaklarının usulsüz kullanıldığı yönündeki iddiaları reddetti.
“Özgür Özel İle Yürümeye Devam Edeceğiz”
Parti içindeki dayanışmanın süreceğini vurgulayan Ağbaba, CHP’nin farklı kesimleri bir araya getiren bir anlayışla büyümeye devam edeceğini belirtti. Yerel seçimlerde oluşturdukları geniş tabanlı birlikteliğin önemine dikkat çeken Ağbaba, Genel Başkan Özgür Özel liderliğinde siyasi mücadelelerini sürdüreceklerini ifade etti.
Toplantı, partililerin görüş alışverişinde bulunmasının ardından sona erdi. CHP Malatya’da yaşanan gelişmelerin önümüzdeki günlerde parti genel merkezinden gelecek kararlarla birlikte netlik kazanması bekleniyor.
MHA Malatya Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Gaziantep'in köklü mutfak kültüründe önemli bir yere sahip olan kurutmalık sebzeler, yeni sezon hazırlıklarıyla birlikte kentin birçok noktasını yeniden renklendirmeye başladı. Patlıcan, biber, kabak ve acur başta olmak üzere yaz aylarında hazırlanan kuru
Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde il merkezi ve ilçelerde uyuşturucu madde satışı yapan, nakleden ve kullanan kişilere yönelik operasyonlar gerçekleştirildi. Jandarma sorumluluk sahasında
Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kent merkezi ve ilçelerde uyuşturucu madde satışı yapan, nakleden ve kullanan kişilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, jandarma sorumluluk bölgesinde g
Ekrem İmamoğlu hakkında, Tuzla Belediye Başkanı olduğu dönemde Şadi Yazıcı’ya yönelik sözleri nedeniyle "kamu görevlisine alenen hakaret" suçlamasıyla dava açılmıştı. Savcılık, dava kapsamında İmamoğlu’nun 1 yıl ile 2 yıl 4 ay arasında hapis cezasıyla cez
DSÖ, KDC'de Bundibugyo virüsünün yol açtığı Ebola salgınının seyrine ilişkin güncel raporunu yayımladı. Raporda, salgının ülkenin Kuzey Kivu eyaletindeki Kayna bölgesine kadar yayıldığı ve 6 eyaletteki 61 bölgenin salgından etkilendiği belirtildi. DSÖ ver
Hemşireler Sendikası Genel Sekreteri Seth Panyako, sendika üyelerinin anlaşma kapsamında 24 saat içinde hastanelerde görevlerine döneceğini açıkladı. Anlaşmaya göre hükümet ve sendika, 2017 yılında varılan ancak bütçe kısıtlamaları nedeniyle uygulanamayan
Afrika Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (Africa CDC), perşembe günü düzenlediği haftalık bilgilendirme toplantısında, salgının merkez üssü Ituri'de son haftalarda yeni vaka ve can kayıplarının azaldığını, buna karşın komşu Kuzey Kivu ve Haut-Uele eya
Jandarma ekiplerince 18 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 52 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 43’ü tutuklanırken, 9’u hakkında adli kontrol kararı verildi. Jandarma Genel Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan T
Beşi̇ktaş A.ş.
Galatasaray A.ş.
Kocaeli̇spor
Trabzonspor A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Fenerbahçe A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Samsunspor A.ş.
Arca Çorum Fk
Erzurumspor Fk
Eyüpspor
Göztepe A.ş.
Tümosan Konyaspor