Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 07 Mayıs 2024 - 16:17 Yorum: 0

Görüntü kirliliği oluşturup sokak trafiğini zora sokarak turizmi olumsuz etkileyen yapı işgalleri kaldırılıyor

Antalya’nın Aksu ilçesinde gözde turizm merkezlerinden olan Kundu ve Kemerağzı bölgesinde görüntü kirliliği oluşturup sokak trafiğini zora sokarak turizmi olumsuz etkileyen yapı işgalleri kaldırılıyor. Kaldırım, yol ve diğer kamusal alanlar...

Görüntü kirliliği oluşturup sokak trafiğini zora sokarak turizmi olumsuz etkileyen yapı işgalleri kaldırılıyor

Antalya’nın Aksu ilçesinde gözde turizm merkezlerinden olan Kundu ve Kemerağzı bölgesinde görüntü kirliliği oluşturup sokak trafiğini zora sokarak turizmi olumsuz etkileyen yapı işgalleri kaldırılıyor. Kaldırım, yol ve diğer kamusal alanları işgal eden kaçak ve ruhsatsız yapılar tek tek tespit edilerek yasal işlem başlatıldı.
Turizmcilerin ve bölgedeki esnafın şikâyetlerini de dikkate alan Aksu Belediyesi, bölgede görüntü kirliliğine neden olan tabela, totem, sundurma ve tezgâh gibi unsurlarla, trafik güvenliği ve asayişi de tehdit eden kaçak durumundaki yapılar Zabıta Müdürlüğü ve Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerince kaldırılıyor.
Çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü belirten Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Turistlere rahatsızlık vermeden, işini düzgün yapan esnafa zarar vermeden sessiz bir şekilde çalışıyoruz. Çalışmalar bittiğinde bölgede huzurlu bir ortamı herkes fark edecek" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber