Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 23 Mayıs 2024 - 13:06 Yorum: 0

Gözlüğü Haluk Levent’e kaptırdı, hayranlarını eliyle besledi

Kocaeli’de sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Haluk Levent, bir hayranın gözlüğünü kendisine takıp şarkı söyledi. Ünlü sanatçı bir başka hayranını da eliyle besledi.Dün gece Jolly Joker sahnesinde sevenleriyle buluşan Haluk Levent,...

Gözlüğü Haluk Levent’e kaptırdı, hayranlarını eliyle besledi

Kocaeli’de sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Haluk Levent, bir hayranın gözlüğünü kendisine takıp şarkı söyledi. Ünlü sanatçı bir başka hayranını da eliyle besledi.
Dün gece Jolly Joker sahnesinde sevenleriyle buluşan Haluk Levent, hayranlarına adeta unutulmaz bir gece yaşattı. Sahne hayatına başladığı günden bu yana albümlerinde yer alan şarkıları seslendiren Haluk Levent yine yerinde duramadı. ’Halka inilmez, halka çıkılır’ diyen Haluk Levent, sahneden seyircilerin arasına girerek, İsmail Yıldız isimli hayranının gözlüğünü çıkarttı.
Gözlüğü kendisi takan sanatçı, ’Dert olur’ şarkısını masada bulunanlar ile birlikte söyledi.
Mehmet Ali Kaşka isimli hayranının masasına oturan Levent, Kaşka’yı elleriyle besledi. Hem şarkısın söyleyen, hem de hayranına karpuz yediren Levent yaklaşık 3 saat boyunca sahnede kaldı.
Usta sanatçı, konserin sonunda uzun süre alkışlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu