Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 06 Mayıs 2024 - 10:35 Yorum: 0

Göztepe, ligin en başarılı dış saha takımı

Trendyol 1. Lig’de bu sezon oynadığı deplasman maçlarında 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Göztepe, topladığı 36 puanla bu alanda ligin en iyi takımı olmayı başardı.Trendyol 1. Lig’de geçtiğimiz hafta Süper Lig’e çıkmayı...

Göztepe, ligin en başarılı dış saha takımı

Trendyol 1. Lig’de bu sezon oynadığı deplasman maçlarında 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Göztepe, topladığı 36 puanla bu alanda ligin en iyi takımı olmayı başardı.
Trendyol 1. Lig’de geçtiğimiz hafta Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Göztepe, 33. hafta mücadelesinde Eyüpspor’u deplasmanda 3-0 mağlup ederek önemli bir başarıya imza attı. Sarı-kırmızılılar, bu galibiyetle birlikte sezonu lider olarak bitirme ihtimalini güçlendirirken, dış sahada gösterdiği performansla da dikkatleri üzerine çekti. Bu sezon ligde oynadığı 17 deplasman müsabakasında 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Göztepe, topladığı 36 puanla ligin en iyi takımı oldu. Sarı-kırmızılılar, bu müsabakalarda rakip fileleri 28 kez havalandırırken, kalesinde ise sadece 12 gol gördü. İzmir ekibini bu alanda 32 puan toplayan Eyüpspor takip ediyor.

Göztepe, kutlamalara hazırlanıyor
Trendyol 1. Lig’in son haftasında Bodrumspor’u konuk edecek olan Göztepe, müsabaka sonrasında dev bir kutlama yapmaya hazırlanıyor. Taraftarların yoğun ilgi göstereceği organizasyonda Gürsel Aksel Stadyumu’nun tıklım tıklım olması beklenirken, Göztepe’yle özdeşleşen Med Cezir şarkısını seslendiren usta sanatçı Levent Yüsel’in de katılım sağlayacağı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber